Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Повдигнати и счупени плочки по “Графа” 10 дни след откриването

в България
Loading...

Част от настилката около трамвайните релси при новоремонтирания пл. Славейков и при кръстовището с ул. Иван Шишман се надигна, а плочките се счупиха. Направен е и крайно нескопосан авариен ремонт, целящ да замаже поредният провал по улицата. Именно за дефекти на това място сигнализирахме на церемонията по откриването, но тогава с цялата наглост на самозабравили се, присъстващите “големци” отговориха, че понеже е безопасно, криви плочки няма да се пренареждат.

Няма достатъчно силни епитети в българския език, които да опишат случващото се и случилите го. Колкото и да се опитват, армията заслепени партийни поддръжници, кой знае как избрани за общински съветници и ПР-ките, които работят за кмета, няма как да скрият този очевиден за всички софиянци срам.

Г-жо Йорданка Фандъкова, най-малкото, което вие и назначената от вас общинска върхушка, дължите на хората е оставка. А ако бяхме случила се държава, компетентните органи отдавна щяха да са се заели да доказват безотговорното пилеене на обществени средства, а виновните да търпят последствия, подробно описани в Наказателния кодекс. Сигурни сме, че един ден и това ще се случи. Дотогава, не ни интересува пред коя медия ще се опитате да изперете имиджа си – щом обектите се разпадат една седмица след откриването, нещата са ясни! Спаси София, Фейсбук


Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. Сайтът се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодарим предварително!

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=77JJJLFTLWDWS&source=url
PayPal бутон

Последни от България

Отиди Горе