Пламен Пасков: Дойде ли новият US посланик, ГЕРБ напуска сцената (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Политическият анализатор Пламен Пасков заяви в студиото на „Делници“, че прогнозата му относно изборната активност на местните избори се е потвърдила. Неговото заключение е, че над 64% от българите изобщо не се интересуват каква ще е съдбата България, което, по думите на Пасков, е катастрофална диагноза, защото така оставяме решенията за живота ни да бъдат взимани отвън.

Според анализатора, моделът ГЕРБ се разрушава, защото той е външен проект, който бе създаден от две американски организации. Подобен модел вече е сменен в световен мащаб, което означава, че почвата под краката на ГЕРБ вече се измъква. Пасков прогнозира, че от момента на встъпването в длъжност на новия американски посланик в България можем смело да броим от 4 до 8 седмици, когато ще чуем, че ГЕРБ напуска сцената.

ГЕРБ си отива, защото външният оператор изтрива с гумичката възможността такива формации да решават какво ще се случва в подопечните им територии.

Това, което става с Брекзит, е свързано с премълчаваното трансатлантическо търговско дружество СЕТА.

Брекзит беше започнат от самата кралица и продължава да се поддържа и изисква от кралската корона като такава.

Еврейско-юдейската корпорация Монсанто има върховенство във всички страни, които са в общата ограда ЕС, която е територия, забранена за други външни големи оператори, каквито са Русия, Китай и Индия. Предвижда се на територията на ЕС да оперира, забележете, Турция. Нейната икономика е експортно ориентирана, което значи, че тя има нужда от големи външни пазари.

Целта на Брекзит е Великобритания да остане спасена, да напусне потъващия кораб, секунди преди да бъде потопен. Скоро в списъка ще видим и други държави, които ще пожелаят да напуснат опаковката ЕС.

Телевизия Евроком