Перфектните гои: За 60-та порена година, Германия продължава да изпълнява „святото си задължение“ да плаща на евреите заради “холокоста“

в Свят

Досега Германия е изплатила на евреи, „оцелели“ от Холокоста близо 90 милиарда $, но въпреки това ще продължи не само да плаща „обезщетения“, но и съгласно поредните изменения в Люксембургското споразумение от 1952 г., подписано между тогавашния федерален канцлер Конрад Аденауер и Израел, кръга на „жертвите“, на които Германия ще плаща, отново се разширява.

През 2018 г., за „оцелелите“ евреи е било намалено времето, прекарано от тях в гетата, за да получат право на обезщетение, от 18 на 12 месеца. От 1 ноември м.г., програмата е била допълнена и за „оцелелите“ от бившите соцстрани, с което 80 000 евреи са получили допълнително право на еднократни плащания от Германия от по 3250$. От 2020 г. Германия ще плаща вече и на „всеки, който може да докаже, че се е крил от нацистите в продължение на поне 6 месеца“, съгласно новите задължения на Германия, въведени на състоялата се в четвъртък в Берлин годишна Конференция за преразглеждане на условията за обезщетяване на жертвите на Холокоста.

Специално се акцентира в статията и на това, колко добро впечатление правели поставените от германците в центъра на Берлин, между няколко правителствени сгради, паметници на жертвите на нацизма – евреи, цигани и обратни.

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

ПО ТЕМАТА

Геноцидът извършен от евреите над повече от 15 милиона германци (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

Холокоста като удобна не-история

Как бе фалшифициран ”холокостът”

ВИДЕО: Рядко интервю с Фред Лойхтер – експерт по газови камери (”Докладът на Лойхтер”)

Индустрията на Холокоста (КНИГА)

Жертвите на ЦИОН

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе