Очаквано Росатом излъга за радиацията в Архангелска област (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

Хидрометеорологичната служба на Русия (Росгидромет) изнесе данни за фоновата радиация в шест пункта, в най-близкият до аварията град Северодвинск, които показват превишаване на обичайните стойности между 4 до 16 пъти над обичайните. Но това не е всичко!

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

Към това трябва добавим и факта, че Росгидромет е ДЪРЖАВНА, а не независима от руските власти служба, което ни дава право да се съмняваме в достоверността и на изнесените от нея данни? Всяка истина е предпоследна?

Горното заявление, за смъртта на ПЕТ сътрудника на Росатом беше публикувано през нощта на 10-ти август, в точно 01:00 часа.

Два дни по-късно други сътрудници на Росатом снимат поръчково и дирижирано интервю, в което твърдят, че кратко повишаване на радиационния фон и с малко е имало, но твърденията им са много по-различни от данните на Росгидромет. Вижте лъжите им в долното историческо видео.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)