Отказвам да плащам „такса спокойствие“ на Мюфтийството!

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Премиерът-Слънце вчера благоволи да ни уведоми, че „Плащаме си, за да има спокойствие!“.

Бравос!

Машаллах! Аферим на правоверния Бойко!

Преди няколко месеца полицаи бяха арестувани, защото са изнудвали бизнесмени за такса „спокойствие“. Арестуваха ги, смънкаха, че се случвало таквоз нещо и повече нищо не се чу. В рекетьорските години на мутрите, такса „спокойствие“ беше основен източник на приходи за мафията.

За мафията е естествено да се плаща за спокойствието. И затова и Главната Мутра на републиката не намира нищо нередно да си плащаме, за да ни оставят на спокойствие. Е, вярно, той по принцип винаги е от другата страна на рекета, но пък в случая няма да ги вади парите от джоба си, я! Ние ще ги извадим!

Вероизповеданията НЯМАТ ПРАВО ДА СА ОБВЪРЗАНИ С ДЪРЖАВАТА! Нито да се издържат от нея. 500 години Българската Църква се е издържала сама в робството, плащала си е данъците на турците и НИКОЙ НЕ ГИ Е ОПРОЩАВАЛ. Такъв ферман за опрощаване няма в историята.

Проблемът е друг – ако си плащаме за спокойствието, ЦЕНАТА ПОСТОЯННО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА. Докато в един момент не поискат пари, а земя! И влияние! То не че влиянието го нямат, без ДПС гербавите отдавна щяха да са в политическата канализация.
И да уведомя мутрата: ГАРАНТ НА СПОКОЙСТВИЕТО НИ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ – НЕ ЧУЖДИТЕ. БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ, КОИТО СЕГА ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ! И най-вече – родолюбиви българи в управлението, а не мазни и продажни мутри като вас!
ТАКСА „СПОКОЙСТВИЕ“ НА МЮФТИЙСТВОТО ОТКАЗВАМ ДА ПЛАЩАМ!!! ТУК Е БЪЛГАРИЯ!

Адв. Елена Гунчева във Фейсбук

„Да не стане у вас както стана със Сърбия и „Косово“- фина заплаха от главния мюфтия

Рекет