The Bulgarian Times

Опростете задълженията на болниците, въпрос на национална сигурност е

в България
Loading...

Гражданско движение ”БОЕЦ” иска от Министерски съвет, министъра на финансите и Парламента да опростят задълженията на всички общински болници. ”В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване.”

Това се казва в съобщението публикувано във Фесбук профила на ГД “БОЕЦ”. Ето целият текст:

ДА ВИДИМ! В четвъртък БОЕЦ внасяме официално предложение до Министерски съвет , Министерство на финансите и Парламента да бъдат опростени задълженията за данъци и осигурителни вноски на общинските и държавни болници.

Оказа се, че в България само Лукойл, мюфтийството и цар Киро може да не плащат данъци. Също така се оказа, че и Пеевски няма задължения и е чист, като сълза. Оказа се, че държавата може да опрощава милиони лева задължения за данъци и осигуровки, за да не стане „Косово“, каквото и да означава това.

ДА ВИДИМ аршина на дебелите. Разбира се, депутат и министър в общинска болница няма да видите. Тези болници са в агония и практически фалит от десетина години. И именно схемите на Буда и бандата му за източването им ги доведе до това състояние. В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване.

Не е провокация, сериозни сме. Няма да заплашваме, че ако не се случи ще стане „Бейрут“, но със сигурност ще разобличим и покажем лъжите и лицемерието на управляващите ни национални предатели и престъпници!

ДА ВИДИМ!В четвъртък БОЕЦ внасяме официално предложение до Министерски съвет , Министерство на финансите и Парламента…

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Вторник, 12 март 2019 г.

 

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе