Нови дарове за Ахмед Доган: руски охранители, ултра скъпа яхта и народна песен

в България
Loading...

Около двайсетина яки мужици са новата охрана на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Руските гардове съпровождали навсякъде Доган, но най-вече се грижели за спокойствието му в морската резиденция ”Росенец”, край Созопол. Български и чужди туристи били респектирани от внушителния вид на руснаците. За безопасността на ценния политик обаче се грижат и служители на Националната служба за охрана (НСО).

На тях плаща българския данъкоплатец. Кой плаща обаче за руските ребята не е ясно. Нито е ясно кой е дал разрешение за пребиваването на българска територия на въоръжени чужденци-охранители.

Не по-малък интерес сред курортистите предизвиква и друга нова придобивка на честния капиталист и политик – чисто нова свръхмодерна яхта. Тя била от най-луксозните спортни модели. Предполага се, че е от гамата на Superfly GT 42 by Red Yacht Design, MTI ZR48 или „Мерцедес“. Това съобщиха за Фрог нюз български туристи, почиващи в района на Созопол.

Предишният собственик на ТЕЦ „Варна” – Данаил Папазов, който продаде електроцентралата на Доган и след това закупи резиденцията „Росенец“, неотдавна обясни по една телевизия, че става дума за социална политика. Т.е. работници от теца могат да почиват в резиденцията край морето. Което означава, че вероятно те и семействата им се разхождат с новата яхта, радвайки се на хубавото време и късмета си.

Но и това не е всичко, с което лятото дарява народния любимец Ахмед Доган.

Политическа естрада с мотиви на маршова песен – така може да се определи песента, с която е възпят почетният лидер на ДПС. Клипът, в който са използвани десетки снимки от началото на прехода до оттеглянето на Доган от председателския пост в ДПС, се качен в социалната мрежа Фейсбук. Това съобщава сайтът 24rodopi.com

Текстът на песента е на турски език. Самата песен е с продължителност 3 минути и 45 секунди.

„Една песен, посветена на най-добрия политик на Българския преход, за политик, който се ражда на 100 години веднъж, нашият лидер и почетен председател д-р Ахмед Доган“, така е анонсирал клипа симпатизантът, който го е качил в мрежата. Той е от Северна България, но пред репортер на 24rodopi.com е пояснил, че авторът на песента е друг човек – голям фен на Доган, който желае да остане анонимен.

„Ахмед Доган – смелостта на Родопите
Ахмед Доган – освободи пленените
Ахмед Доган – гласът на свободата
Ахмед Доган…
Ахмед Доган – гордостта на всеки баща
Ахмед Доган – надеждата на Дунава
Ахмед Доган – гласът на загиналите мъченици
Ахмед Доган“

Подобни песни има за турския президент Реджеп Тайип Ердоган, като една от тях е гледана повече от 25 милиона пъти в youtube.

FROG NEWS

ПО ТЕМАТА

https://bultimes.com/tehnika-za-3-miliona-evro-v-novoto-imenie-na-dogan/

https://bultimes.com/kakdavida-%d0%9b%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%9d%d0%be%d0%b2%d0%b8-500-%d0%9c%d0%98%d0%9b%d0%98%d0%9e%d0%9d%d0%90-%d0%9b%d0%95%d0%92%d0%90-%d0%b7%d0%b0/

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе