Нереза на Националния електрически крематориум (НЕК) каза

в България
Loading...

Изпълнителният нерез на Националния електрически крематориум (НЕК) Петър Илиев се изходи вчера в порно студиото на Кирил Домусчиев, че цената на електроенергията за захранването на смъртоносната машина у нас била най-ниска, въпреки рекордно високите цени за 8-ми и 9-ти май, спрямо Европа.

Ето как изглежда картинката към дата 18-ти май  у нас:

Средната борсова цена на електроенергията у нас от началото на 2019-та година е с 40,4% по-висока от средната за същия период на предходната 2018-та г. Това можете и сами да си го пресметнете от числата в десния край на графиката. Само за месец май средната цена през настоящата година е с 26,6% по-висока от цената през същия период на миналата година.

Ето и средните цени по страни в Европа от началото на настоящата година и от началото на настоящия месец, които можете да видите и сравните от фоновата таблица, в десния край на снимката:

Ако имате проблем с разчитането и разбирането на фоновата карта на Европа и таблицата в дясно от нея можете да се запознаете по-подробно и разбираемо с тях от статията “Номерът на византийците“, от 11-ти май, в този блог. Апропо! Цената на електроенергията у нас за утре, 18-ти май, е най-ниска в Европа, но това не променя картинката със средните цени за съответните периоди, заради пиковите манипулации на пазара в определени дни.

А защо студиото на Кирил Домусчиев е за снимане на порно филми можете да си припомните от краткото видео по-долу, заснето през януари 2019-та г., броени седмици преди той да си купи тази придобивка, от която сега ни залива с още по-качествен и скъпо струващ материал. Долното видео е още по-ценно, защото междувременно любимата порно звезда на Домусчиев беше “порязана”. Не си спомняте, коя е тя? Вижте видеото! Порно оргията от вчерашните снимки в студиото, с участието на нереза, журналистутки и един робовладелец ще ви покажа скоро, защото все още се обработва материала.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Отиди Горе