На прощаване. Генерал Решетников: Прощавай, България! “Хората с български имена, които правят официални изявления за русофилите и мен, са само марионетки на истинските господари на днешната българска държава“

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

На прощаване

Прощаването с (днешна) България на големия приятел на България и българите – генерал Леонид Решетников. Това е във връзка с (външно-продиктуваната) наложена 10 годишна забрана да посещава България. От нас зависи, дали този искрен приятел на България ще може да посещава отново България, която той и семейството му наистина обичат. Това не са дипломатически любезности – това са десетилетия, през които генерал Решетников е защитавал каузата „България“ не само на международния фронт, но и в Русия.

Аз също съм „рубладжия“ – всички доходи на семейството и заплатите си плащам сам, в руски рубли, през руската си фирма.
Елате и ме арестувайте.
Аз също имам срещи познанства с различни хора, в т.ч. и на високо ниво в Русия и в България.
Елате и ме арестувайте.
Аз също искам промяна на колониално-управляемия унизителен и унищожителен за България курс на западна колонизация, и връщането и към естествените и геополитически съюзници, каквато би трябвало да е Русия.
Елате и ме арестувайте.
Аз също смятам, че българоезичната медийна среда е СМРАД-лива, отровна, и трябва да бъде сменена с нормална, положителна, градивна, и да показваме хубавите неща за България в Русия и хубавите неща за Русия в България.
Елате и ме арестувайте.
Аз също смятам, че бъдещето на българската армия е български ВПК, изграден, построени и произвеждан по лицензи на руския ВПК, както беше преди 1990.
Елате и ме арестувайте.
Аз не се познавам с Константин Малофеев, но след тези събития вече искам да се запозная, и ако е рекъл Господ, ще се случи.
Елате и ме арестувайте.

Д-р Пламен Пасков, Фейсбук

Прощавай, България!

10 години отсъствие – това е много, може би няма да съм жив. Не съжалявам за нищо. Десетилетията в живота ми, свързани с България, бяха щастливи. Прекрасни по душа хора, невероятна история, великолепна природа, свещен български език. Който не знае това, е загубил много. В моята къща често се чуваше българска реч, български песни, на масата имаше баница и гювеч. Цялото ми голямо семейство стана българофили: дъщери и зет, и внуци – всичките 11 души, не, 10. Малкият Миша все още не е българофил. Може би ще стане, въпреки че сега започвам да се съмнявам. Да направят 10 души, обичащи България – никой няма да си отиде без мен – могат само врагове на България.

Хората с български имена, които правят официални изявления за русофилите и мен, са само марионетки на истинските господари на днешната българска държава.

БЛАГОДАРЯ, скъпи български приятели, за вашата подкрепа, помогнете на Николай Малинов. Пожелавам ви всичко добро и сила за възраждане на България, онази, която загубихте.

Леонид Решетников, Фейсбук