Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Най-големият Биткойн портфейл ще интегрира системата за плащания на BitPay

в Крипто
Loading...

Blockchain обяви партньорство с най-големия Биткойн процесор, BitPay, като първият ще интегрира платежната архитектура на втория в портфейла си. Биткойн портфейла и блокчейн изследователя Blockchain обяви партньорство с най-големия BTC платежен процесор, BitPay.

Според блог публикация, Blockchain ще интегрира платежната система на BitPay в услугата си за портфейл. Това партньорство ще позволи на потребителите да плащат на търговците онлайн или чрез мобилен телефон.

BitPay обработва приблизително 1 милиард долара само в Биткойн всяка година за предприятия и отделни клиенти, и над 2,8 милиарда долара в други криптовалути за институционални клиенти от 2011 г.

Фирмата изгради екосистема от търговци, които приемат плащанията им – включително Amazon, Delta и Hotels.com – тъй като като платежният процесор предлага възможност за разплащане във фиатни валути и предоставя фактури.

По същия начин, Blockchain често се счита за един от най-големите доставчици на портфейли в света с приблизително 38 милиона потребители, от които повече от половината са разположени извън САЩ.

Освен това, потребителите на портфейла на фирмата представляват приблизително една четвърт от всички транзакции с Биткойн на блокчейна.

Blockchain споделиха следното изявление:

Радваме се да видим това ново допълнение, което свързва нашите потребители на портфейла със света на търговците, които приемат Биткойн (и скоро други криптовалути) като метод на плащане – това е един от ключовите начини за взаимодействие и отглеждане на екосистемата на цифровите активи”.

Услугата на фирмата за портфейл не е попечителска и предлага опционална проверка на клиенти (KYC) за потребители, които искат възможности за крипто търговия в портфейла. От другата страна, BitPay изисква от своите потребители да преминат през KYC изискванията.

През юли Blockchain представи своята платформа за обмен на криптовалути PIT, с възможност за свързване на портфейлите на фирмата за почти незабавни трансфери.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе