Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Над 100,000 търговци и организации вече приемат Биткойн

в Крипто
Loading...

Проучване на гигантът за управление на дигитални активи Greyscale твърди, че 100,000 търговци и организации вече приемат Биткойн. Биткойн – сериозен конкурент на финансовите пазари.

Гигантът за управление на дигитални активи Greyscale казва, че броят на компаниите и нестопанските организации, които приемат Биткойн по света, са преминали 100,000.

Компанията пусна статистиката като част от многомилионната си кампания “Drop Gold”. Фирмата предизвиква привържениците на златото да посочат един магазин, в който можете да влезете и да платите, като използвате благородния метал.

Grayscale, които имат 2,6 милиарда долара активи под управление, също пуснаха инфографика, рекламираща BTC като бъдещето на финансите.

Биткойн все още е в началния си стадий. Биткойн стимулира глобалния растеж по нови начини, като същевременно запазва качествата на запас от стойност, които осигуряват защита от инфлация и го правят инвестиционно средство. Биткойн е само малка част от финансовите пазари, срещу които се изправя, които достигат трилиони долари.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе