Наглеци! НАП отказа да изпълни решение на ВАС и да предостави информация за несъбрания корпоративен данък!

в България
Loading...

Изпълнителният директор на НАП – Галя Димитрова ОТКАЗА да изпълни съдебно решение на Върховния административен съд и да предостави на БОЕЦ информация за несъбрания корпоративен данък и данни за хазартния бизнес!

През март 2018 г. БОЕЦ огласихме и разкрихме документи за 16 МИЛИАРДА лева несъбран ДДС и веднага внесохме Заявление по ЗДОИ и поискахме данните и за несъбрания корпоративен данък. По наша информация става дума за над 24 МИЛИАРДА ЛЕВА само за последните девет години! Други източници посочват различни данни. НАП отказа и ги осъдихме на всички инстанции. С РЕШЕНИЕ № 6045/10.05.2018 ВАС задължи НАП да ни предоставят информацията и ги осъди да ни платят разноските по делото.

Днес БОЕЦ получихме поредно писмо от НАП , с което ОТКАЗВАТ да ни предоставят изисканата информация. Разбира се, че ще ги съдим отново! Разбира се, че ще влезем с полиция и съдия-изпълнител, ако се наложи и ще си вземем информацията! Няма какво да ни спре, доказали сме го, но въпросът е, ЗАЩО КРИЯТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!

Дали защото тя ще разкрие тоталният грабеж на който е подложена държавата? Ще покажат цената на „стабилността“! Възможно ли е, изследванията на различни международни организации, които показват, че неплатеният корпоративен данък за последните десет години надхвърля 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, да се окажат верни? Можем само да гадаем. Подобно разкритие би срутило кочината на Буда и той добре знае това и е разпоредил на слугите си в НАП да пазят омертата! Какво е Закона в държавата на мафията?! Всъщност само ЛУКОЙЛ за последните десет години дължат над десет милиарда лева…

Галя Димитрова – изпълнителен директор на НАП и пазител на омертата на мафията

ГД „БОЕЦ”

Loading...

Последни от България

Отиди Горе