Набутаха ни в ЕС и НАТО, без някой да ни пита, а сега искат и да ни вземат и българския лев

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

ГОЛЯМАТА НАБУТВАЦИЯ

Набутаха ни в Европейския съюз, без някой да ни пита. Нямаше референдум.

Политиците си взеха „комисионните“, осребриха си предателството и си уредиха живота. Оставиха българите да се борим с джендър идеологията, убийствата на животни, сривът в енергетиката, пълната катастрофа в икономиката и правата на „недосегаемите“. Срещу ЕДИН МИЛИАРД на година за честта да сме там.

Набутаха ни в НАТО. Отново без да ни питат. Отново без референдум. Отново един евреин ни набута там, където българите не искаха. Трабантът на Мони за мен е символът на това, което се случи – нарязахме самолети, ракети, танкове, оръжия, съкратихме войската, за да получим един трабант. И да ни карат да тръгнем срещу Русия. Няма по-голям грях от неблагодарността! Получихме и шест американски бази на българска земя – без да ни плащат, естествено. Но ние плащаме – отново ЕДИН МИЛИАРД на година за честта.

Сега Борисов иска да ни набута в еврозоната. Въпреки неистовата съпротива на българите. Безмозъчните същества от гербавите се опитват да ни убедят, как всичко ще цъфне, като приемем еврото. Освен загуба на суверенитет, българският лев е символ. Символ на България. Другото ще е още по-голяма мизерия, бедност и фалити. Но на тях не им пука. Те вече са си договорили комисионните. И нямат нито мозъка, нито националното чувство да помислят в какво блато ни набутват. Важното е Европа да ги потупа по кухите глави!

И голямата чест да ни пуснат в ЧАКАЛНЯ! Унизително, позорно и глупаво! И ще го отчетат гербавите отново като успех, пред който светът немее….А аз вече немея и нямам думи да опиша колко са ми омръзнали. Няма нищо по-страшно от малоумния простак на власт!

И май вече няма смисъл да пиша: „Бог да пази България“. Сами трябва да се опазим и да изметем шайката, или загиваме. Свобода или смърт в колония – това ще е изборът на нашето поколение!

Адв. Елена Гунчева във Фейсбук

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠ ПРОУЧВАНЕ⚠  | Реалните данни на БВП и безработицата в страните от ЕВРОЗОНАТА и сравнение на тези със, и БЕЗ EURO !