Мумията на Иван Костов пак ни електрошокира

в БЪЛГАРИЯ

Във връзка с поисканото поскъпване на нощната тарифа на електроенергията с над 50% от ЧЕЗ, от 1-ви юли ще ви покажа, как ръководената от мумията на Иван Костов и председател на енергийния регулатор (КЕВР) Иван Иванов (74 г.) съдейства за това благо дело. Ще видите два откъса от Заявлението на КЕВР, с искането за повишаване на цените от тези дни, за предстоящия регулаторен период, който започва от 1-ви юли, а също така аналогичните два откъса, от аналогичното Заявление на ЧЕЗ към КЕВР, но от преди ТРИ ГОДИНИ, т.е. през 2016-та.

За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките:

Така е изглеждало искането на ЧЕЗ към КЕВР от преди три години, а ето как изглежда актуалното искане към днешна дата:

Забелязвате ли разликата? На актуалното искане НЯМА ЧИСЛА! Те са изтрити. Те са изтрити от служители на КЕВР, преди да бъдат сканирани и публикувани за достъп от всички нас.

А за да не останете с впечатление, че това е едно малко изключение ето и още един пример от двете Заявления:

Над 99% от стотиците числа в настоящето заявление са изтрити, така че никой от нас да не може да проследи и докаже схемата на измамата, с необоснованите искания и подарявания на по-високи цени на електроенергията, всяка следваща година. 

Тази практика е била въведена и се прилага от 2017-та година на сам, от близо две години след като мумията на Иван Костов става председател на КЕВР. 

Преди броени дни стотици костовисти се редяха на опашка около Военния клуб в София, за да си дадат парите за някакъв парцал съчинен от Костов. Интересно дали в него ще открият оправданието за тази „прозрачност“ в наша полза?

Преди около седмица присъствах на среща на високо ниво между представители на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия, на която мумията и министър енерГЕПИка си разменяха целувки. Аз се появявам най-вляво, в края на краткото видео, което можете да видите по-долу. Беше отказано на граждани да им задават въпроси.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)