Мумията на Иван Костов засилва геноцида (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Любимата мумия на Иван Костов и главен изпълнител на проклятията му в наши дни е председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов (73 г.). Днес той е произвел поредната лъжа със силата на последващ гигантски грабеж през изкуствено надуваната цена на електроенергията.

Ето го оригиналното съобщение на КЕВР от днес (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката):

За последните СЕДЕМ МЕСЕЦА и СЕДЕМ ДНИ това е ТРЕТОТО заклинание на мумията, че щяла да проверява, разследва и предотвратява спекулациите с цените на електроенергията на борсата. Вижте предишните две в краткото видео по-долу. Днес, обаче, нито една журналистутка не се сеща да го попита, какво стана с предишните две проверки, за които мумията така и не докладва за резултати, ако въобще нещо е проверявала.

По пътя на логиката следва в скоро време да очакваме нова, още по-жестока спекулация на борсата, която ще вдигне цените на свръх галактически нива.

На болните мозъци, наричащи себе си костовисти, е добре да знаят, че мумията все още се води член на лабораторията за анал(л)из на (д)риска, ръководена от любимия им мавър и именно от там получава инструкциите за пъклените си деяния.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)