Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Моника Белучи отново търси любовта

в Лайфстайл
Loading...

Краят на една красива история е факт. След няколкомесечна връзка Моника Белучи обяви, че се е разделила с Никола Лефевр.

На 54 години Моника Белучи отново е свободна. Докато бившият й съпруг Венсан Касел изживява прекрасна любов с Тина Кунаки и двамата вече се радват на дъщеричка, красивата брюнетка скъса с любимия си Никола Лефевр.

Четири месеца след официализиране на връзката им актрисата и нейният 37-годишен художник решиха всеки да тръгне по своя път. Признанието направи самата Моника пред италианското списание F. Без да разкрива причините за тяхната раздяла, актрисата, обяви, че поддържа много добри отношения с този, който сега е нейния бивш. Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно на изложби или в ресторанта: като приятели”, обещава секссимволът на 90-те години. „Много добре се разбирахме и този човек ме научи толкова много. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност”, откровена е още актрисата.Италианката обаче не признава дали в живота й вече има нова любов. На въпроса тя просто отговаря: „Без коментар”. КРОCC

Loading...

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе