Мис Китай – Роузи Джу Син на първо посещение в Европа в Созопол

в БЪЛГАРИЯ

За първото си посещение в Европа носителката на короната Мис Китай – Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN) отседна в Арт комплекс АНЕЛ в Созопол – единствения в света хотелски комплекс – музей на изящните изкуства, съобщава ВИП Комюникейшън.

„Посрещнах изгрева на това невероятно място – от стаята ми има впечатляваща гледка към морето. България се оказа прекрасна страна, хората са много гостоприемни и усмихнати“, сподели първите си впечатления азиатската топкрасавица, която получи от поета и колекционер Ангел Симеонов, собственик на АНЕЛ, новата му стихосбирка „Душата ми“.

Изящната Роузи и нейният екип бяха посрещнати в комплекса от управляващите съдружници на ВИП Комюниейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които ден по-рано организираха в АНЕЛ петото издание на Черноморските Оскари.Ден след пристигането си у нас „Мис Китай“ засне професионална фотосесия край скулптурите на големи български майстори, подредени на открито на скалите в уникалния арт комплекс.

Най-красивата китайка дойде в  България по покана на Миглена Ангелова и продуцентската й къща „Зенит ТВ продукции“, а инициативата има за цел да популяризира страната ни като дестинация в азиатския свят. „Мис Китай“ е придружена у нас от  стилистката на конкурса Лили Джанг, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига, както и от адвокат Асен Велинов.

Благодарение на това гостуване обектите, посетени от китайските гости, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн. долара.  Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма.

Автор: Патриция Кирилова 
Снимки: Дико Йорданов 
Източник: КРОСС