Министър: 3,5 милиона от печалбата на АЕЦ-а се губят

Вчера ядреното крило на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия си организира празненство, за да отпразнува и се похвали с последните гигантски грабежи, които ни организира и провежда. При правилен прочит на словоблудствата им разбираме и научаваме много, за механизма на геноцида.

За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките, ако трябва и втори път:

Повече за организацията и провеждането на престъпната спекулация на борсата можете да научите от вчерашната статия “Ключа от бараката със скъпия ток на борсата в България“.

Статията е от 2003-та година, а “удължаването” продължи до 2008-ма година и струваше почти кръглите 500 милиона евро, без лихвите към кредиторите. Този дълг все още се изплаща от АЕЦ-а. За това престъпление има и други доказателства, в това число и от чужбина.

ЛЮБОПИТЕН ЕЛЕМЕНТ! Найден Найденов, “героят” от тази статия, беше кандидат-депутат от ГЕРБ на последните парламентарни избори, от област Враца. Трудно ли ви е да се досетите, защо???

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)