Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Мечка нападна руснак, той ѝ откъсна езика

в Лайфстайл
Loading...

В Тува мечка нападна местния жител Николай Игрит, който сам отблъснал атаката на звяра, като му откъснал езика, съобщи “Взгляд”.

Инцидентът се случил в Пий-Хемския район на Тува на 2 юни, сочи справка на местния полицейски участък. 29-годишният Игрит и двама негови приятели били на разходка в резервата Хутински, за да събират паднали еленови рога. Разпръснали се в гората и Николай бил нападнат от мечка.

“Игрит започнал да крещи силно, за да изплаши мечката. Но мечката го нападнала и започнала да го хапе. Когато го захапала за лицето, Николай Игрит успял да откъсне езика ѝ, от което звярът се уплашил и избягал. След това Игрит викнал приятелите си и те се обадили на бърза помощ”, се посочва в полицейската справка.

Russia Beyond

ПО ТЕМАТА

Руснак излиза от болницата да пуши с нож в гърба (ВИДЕО)

Руснак падна от 9-ия етаж и се качи обратно, за да си довърши питието


Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. Сайтът се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодарим предварително!

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=77JJJLFTLWDWS&source=url
PayPal бутон

 

Loading...

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе