Мексиканското правителство публикува сериозни доказателства за съществуването на извънземни! (ВИДЕО)

в СВЯТ

Мексиканското правителство публикува доказателства за древни контакти на маите с извънземни. Наскоро публикуваните документи и предмети на маите, които са на най-малко 1300 години, показват, че хората на Земята не са сами и че съществуват много съвременни технологии, включително и за пътувания в космоса, които вероятно са съществували преди хиляди години.

Не само че мексиканското правителство представи тези артефакти като документи, които потвърждават контакти на маите с извънземни, но смята, че тези посетители може да  са били нашите предци, а  човешката раса вероятно се е появила на планетата,  благодарение на посетителите  от далечния космос. Някои смятат, че представянето на тази информация от страна на мексиканското правителство е голяма крачка за човечеството към истината, която най-накрая е  достъпна за обществеността. Това може насърчи и други правителства по целия свят да публикуват подобна информация, за да се свали грифът на секретност от  НЛО и извънземните.

1. Двата кръга в близост до центъра на артефакта изглеждат като скица на Земята.
2. Изглежда като някакъв космически кораб.
3. Изглежда като масивна комета или астероид, който се насочва към Земята.
4. Изглежда като специално проектиран космически кораб, способен да отклонява големи комети или метеорити, като апарата на НАСА “Deep Impact”
5. Изглежда като астронавт, който управлява космически кораб.
6. Изглежда като безпилотен апарат.

Мексиканското правителство също така публикува текстове от книгата на маите, артефакти и значими документи, доказващи, че маите са имали контакт с извънземни и че тези данни се потвърждават и от археолозите. В съобщението за пресата Rosando потвърди, че маите са имали контакт с извънземни и че такива събития са преведени от оригиналните текстове на маите, които все още се пазят в подземни бункери на правителството на Мексико. Intelihub посочва, че Rosando в скорошно интервю е признал, че в мексиканската джунгла съществува писта, която е на 3000 години. Той добави също, че мексиканското правителство пази тази информация в тайна почти 80 години. Засега е известно, че плочките с релефи и резба, на които се виждат извънземни и НЛО, са артефакти на маите, намерени в Мексико и на няколко места в Гватемала. Guardian описва тези артефакти като провокативни и показателни, но смята, че трябва да се изчака да излезе  нов документален филм. Тези възгледи споделя и министърът на туризма в Гватемала Гилермо Новели Кузада. НЕПОЗНАТО

В документалния филм на Хулия-Леви, има интервю с друг висш служител – министърът на туризма на Мексико Luis Garcia Augusto Rosado. Rosado е потвърдил съществуването на доказателства за контакт на маите с извънземните и е показал фрагменти с превод на древни ръкописи, които правителството държи в строга тайна в подземно хранилище. Той също така говори за съществуването на някакви „площадки за кацане в джунглата на около 3000 години“. Всички тези тайни, ако се вярва на информацията, предоставена във филма на Хулия- Леви, мексиканското правителство крие повече от 80 години.

Филма на Хулия-Леви (Short Educational Film by Jason Kirby):