Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Марешки ще се кандидатира за кмет на София

в България
Loading...

Лидерът на „Воля” Веселин Марешки обяви в студиото на bTV, че възнамерява да се кандидатира за кмет на София в кампанията на есен.

„Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно – Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите. Основното не е шоуто, а всеки ден е да се опитваш да помагаш на сънародниците си да живеят по-добре”, коментира той.

Според него не е успял да влезе в Европарламента, защото хората са искали той да остане в България. Марешки отчете и че след евровота е ясно, че хората са отвратени от политическата система и има неразбиране на самия вот.

Милион и половина избиратели не излязоха да гласуват, а на нас не ни достигнаха 30 000 гласа, добави той. Според него конкурентите са изпратени от роми в ЕП.

„Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега чувам, че самолетите не са важно нещо, всички започват да говорят, че не са важни, всякакви атаки има”, заяви още Марешки.

Той коментира и намаляването на субсидиите за партиите, като заяви, че тя и сега не стига за нормалното функциониране на политическа формация.

Последни от България

Отиди Горе