Манолова твърди, че няма билбордове, но фактите говорят друго

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Днес по време на предизборния дебат за кмет на София между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, г-жа Манолова заяви в ефир: „Нямам билбордове“. Това съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Това е поредната лъжа, която г-жа Манолова изрича и тя се опровергава от нейните билбордове по улиците на София. Това е видно от приложените снимки. Използването на билбордове за предизборна агитация е нормална практика! Не е нормално да лъжеш, че не използваш, когато очевидно го правиш“, коментират от ГЕРБ.

„В началото на своята предизборна кампания г-жа Манолова обеща, че всеки ден ще публикува на сайта си списък на даренията, с които ще финансира кампанията си. До ден-днешен този раздел на сайта й е празен“, подчертават от ГЕРБ.

Епицентър. БГ

ПО ТЕМАТА

“По това дело, клиентите ми са вече на улицата, заради прекрасния чл.417 от ГПК. Апартаментът им е продаден от банката, а делото тепърва започва. От тройната експертиза се вижда, че моят клиент не само не е бил в забава при плащането на вноските по ипотечния си кредит, а е надплатил 2-3 хил.лева.“ :

ОЩЕ ПО ТЕМАТА