Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Манолова твърди, че няма билбордове, но фактите говорят друго

в България
Loading...

Днес по време на предизборния дебат за кмет на София между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, г-жа Манолова заяви в ефир: „Нямам билбордове“. Това съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

“Това е поредната лъжа, която г-жа Манолова изрича и тя се опровергава от нейните билбордове по улиците на София. Това е видно от приложените снимки. Използването на билбордове за предизборна агитация е нормална практика! Не е нормално да лъжеш, че не използваш, когато очевидно го правиш”, коментират от ГЕРБ.

“В началото на своята предизборна кампания г-жа Манолова обеща, че всеки ден ще публикува на сайта си списък на даренията, с които ще финансира кампанията си. До ден-днешен този раздел на сайта й е празен”, подчертават от ГЕРБ.

Епицентър. БГ

ПО ТЕМАТА

”По това дело, клиентите ми са вече на улицата, заради прекрасния чл.417 от ГПК. Апартаментът им е продаден от банката, а делото тепърва започва. От тройната експертиза се вижда, че моят клиент не само не е бил в забава при плащането на вноските по ипотечния си кредит, а е надплатил 2-3 хил.лева.” :

Как се връща разбит живот!? Да обяснят тези, които приеха банките да се ползват от чл. 417!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВИДЕО: Мая Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС! Тя е кандидатурата на Пеевски. Тя е човекът на Сарая в Бояна и бъдещ премиер

Loading...

Последни от България

Отиди Горе