Малко справедливост по въпроса с ваксините: Отец Евгений осъди РЗИ заради ваксините

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Пробив!

Отец Евгений и съпругата му Венелина осъдиха на първа инстанция РЗИ-Сливен. Това съобщи за „Сливен прес“ самият протосингел на митрополията и предстоятел на храм „Свети Димитър“ за „Сливен прес“, съобщава slivenpress.bg.

Решението е на Административен съд – Сливен, по делото на семeйство Янакиеви срещу РЗИ. Двамата съдят здравната инспекция за дискриминация на децата им Николай и Мария. Те бяха спрени от детска градина по разпореждане на РЗИ заради това, че нямат задължителните ваксини. Сега Административният съд в Сливен излиза с решение, че това действие е било незаконно и дискриминира децата.

„Решението е прецедент и досега в България няма друго такова. То е пробив в битката ни с ваксините. За съжаление, Николай продължава да не e допуснат да ходи на градина, въпреки че е в предучилищна възраст, а в България това е задължително“ – коментира за „Сливен прес“ отец Евгений.

ПО ТЕМАТА

Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК!

⚠ВНИМАНИЕ⚠ (Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)