Малко се краде в тази държава

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Борсовата цена на електроенергията през септември, за целия месец, изравни втората най-висока за 2019-та година – юлската, което е исторически абсурд, който не прави впечатление на абсолютно никого. Е, как тогава да не го грабиш тава население?

Сравняването на цените на стратегическата стока в икономики № 1 и № Последна в Европа говори повече от всякакви думи за волята на населението населяващо територията да се бори за стандарт и просперитет.
Цената в България се вдига престъпно, спекулативно и мародерски, под егидата на цялата политико-медийно-енерГЕПИйна мафия. Всички политички и журналиститутки отдавна млъкнаха и се държат все едно всички си е в реда на нещата. Но това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, срещу всички вас. И ако сами не направите нещо за да го предотвратите те ще продължават жестокия геноцид.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)