Лос-Анджелиският елитен “Cannibal Club” – Частният Канибалски ресторант в Лос Анджелис вече отдавна работи, но сега се появи документ на клуба на човекоядците…

в ПО СВЕТА

Частният Канибалски ресторант в Лос Анджелис вече отдавна работи, но сега се появи документ на клуба на човекоядците Cannibal Club, с няколко имена на «елитните» покровители на прословутия ресторант.

Според документа, членове на Канибалския Клуб са: Мерил Стрийп, Челси Клинтън и Андерсън Купър от CNN. Кети Пери, която преди казваше, че «Канибализмът е по-разпространен, отколкото си мислите», а «човешката плът е най-хубавото месо», също е член на този клуб.

Сайтът Cannibal Club се хвали, че ресторантът е «на първата линия в експерименталната кухня» и служи на «културния елит на Лос Анджелис», с което показва, че те се «специализират в готвенето на човешко месо», от «млади и здрави тела».

Според същия сайт, при тях има главни готвачи «от целия свят» и те са се събрали в L.A., за да «практикуват своя занаят, без компромиси и без ограничения».

„Сред нашата изключителна клиентела са известни кинорежисьори, интелектуалци и знаменитости, които са приели идеята за свобода на изразяването и на рационализма. Авангардни артисти, знаменити, литературни дейци и новаторски музиканти, развличат нощем нашите гости“. «В Cannibal Club ние празнуваме художественото превъзходство, като естествено и неизбежно изразяване на необуздания човешки дух».

Биографиите на сътрудниците са дадени в сайта на ресторанта Cannibal Club. Като описва всяко блюдо, което било «изследване на вкуса и елегантността», шеф-готвачът Sophie Laffite обяснява: «Месото, което ние използваме, се избира от здрави и млади индивиди. Според практиката на канибализма в много от примитивните общества, и ние гледаме на човекоядството, като израз на уважение към мъртвите, които се възраждат в телата на своите „потребители“».

Но не мислете, че вие можете просто да отидете там и да се настаните. Според сайта, частният ресторант води строга политика за проверка: «Ние действаме в анонимен режим и крием имената на нашите членове, за да избегнем разгласяване и негативи сред по-непросветените».

В актуалното меню, представено на сайта, има Стек Сирлоин (човешко месо, печено на открит огън, 8 унции), Пирожки, печени с пикантен пълнеж от горски гъби и човешки черен дроб, и Плацентна лазаня със слой сирене и смляна плацента в доматен сос, подправени с чесън, лук и орган»).

Девизът на Cannibal Club е цитат от Хенри Милер:

„Когато се разбие едно табу, се случва нещо хубаво, нещо съживяващо“.

Eлсплит Блейк, стопанинът на Cannibal Club, твърди, че се е прославил, работейки под ръководството на Винсънт Сарди-младши, от Ню Йорк, и не отговори веднага на въпросите ни, откъде вземат човешкото месо.

В раздела за често задавани въпроси в сайта, Cannibal Club твърдят: „Мнозинството предприятия и учреждения, които ни снабдяват, предпочитат да пазим в тайна нашите отношения. В индивидуален план, често ни завещават телата си. За някои това е начин допълнително да застраховат живота си и да спестят погребалните разходи. За други, като члена на Cannibal Club, Гвендолин Фенвич, който бил изяден от своите приятели и роднини в Клуба, януари 2008 година, това се счита за възраждане на тялото му, в телата на живите, и е привлекателна алтернатива на традиционната практика за погребения и кремации.”

Откровението, че звезди от Холивуд, поп-звезди и знаменитости ядат човешка плът, когато са в Лос Анджелис, е само един от последните примери, как се държат известните обществени личности, затънали в мрака на сатанизма.

Майли Сайръс казала: „Слава на Сатана”, по радиото, в пряк ефир, и твърдяла, че има по-тесни връзки с дявола, отколкото със „земния си баща”, Били Реем.

А миналата седмица, Челси Клинтън разказа в Твитер, че сатанизмът е „религия”, която заслужава „уважение.” Тези инциденти предизвикаха опасения по целия свят, че Илюминатите са преминали към следващия етап от генералния си план и са започнали открито да прокарват тъмната духовност, като жизнеспособен религиозен избор за тези, които търсят нечие ръководство.

…………………………………

Бележка на Редакцията на 3rm.info:

Скъпи братя и сестри! Ние публикуваме тези страшни новости, не за да ви плашим. Публикуваме ги само за да разберете в какъв свят живеем, кой управлява днес страната ни и света, и че сатанизмът разрушава всичките опори на човешката личност, която е образ и подобие Божие.

Братя и сестри! В днешно време, когато се върши пълна апостасия (отстъпление от вярата) във Вселенската православна църква, когато светът става филиал на ада, на нас, като никога до сега, ни трябва задълбочаване на духовния живот. Нека не униваме и не се отчайваме, за това, че светът се плъзга към ада. Всичко това трябва да стане. Нека непрестанно се молим и се каем пред Господа, за своите прегрешения и за всичко да благодарим на Бога.

Слава Богу за всичко! Амин

Източник: 3rm.info
Превод, Григор Симов

ПО ТЕМАТА: