Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Легализация на канабиса предстои във Великобритания

в Лайфстайл
Loading...

Великобритания легализира билката

Канабисът ще бъде легализиран във Великобритания до 5-10 г., предвиждат британски депутати, цитирани от Би Би Си. Група британски депутати от различни партии посетиха Канада, която се превърна в първата държава от Г-7, легализирала марихуаната за развлекателни цели през 2018 г. От тримата политици в групата единият рязко промени позицията си. Дейвид Лами от Лейбъристката партия подкрепя легализиране на канабиса, което е в разрез с официалната позиция на партията. Лами, заедно с един консерватор и един либералдемократ, участваха в документалния филм на Би Би Си “Легализирането на канабиса: Историята на Канада”, който е заснет по време на посещението им в северноамериканската държава. В момента на Острова канабисът е Клас Б наркотик и наказанието е до 5 г. затвор. Но има промяна в подхода към продукти с медицинска марихуана, които законно могат да бъдат предписвани на някои пациенти. Решението да се облекчат тези правила беше взето след бурно обществено недоволство във връзка с отказ на две момчета да получат достъп до масло от канабис заради епилепсия. “Искам пазарът да бъде легализиран, регулиран и да се отнеме от престъпните банди”, обяви Дейвид Лами след посещението си в Торонто. Либералните демократи на Острова официално подкрепят легализиране на канабиса. Посещението в Канада е било организирано от организация Volte Face, която настоява за легализиране на канабиса на Острова.

Коноп. БГ

Бел.ред. Коноп, канабис и марихуана са названия на едно и също растение! Мъжкият плод опрашва женското и то ражда семената.

ПО ТЕМАТА

САЩ признаха, че канабисът убива ракови клетки

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Можем да правим бензин от Коноп! Хенри Форд създава кола изцяло направена от Коноп, която върви на биодизел от коноп! (ВИДЕО)

Loading...

Последни от Лайфстайл

Съдят Мадона

Loading... Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била
Отиди Горе