Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Къде се губят милиони от печалбата на АЕЦ “Козлодуй”?

в България
Loading...

Преди два дни министър енерГЕПИка Теменужка Петкова посети АЕЦ “Козлодуй”, за да имитира инспекция на спряния за ремонт блок №5. Същият ден тя се е похвалила с успешната разходка на Фейсбук стената си, но толкова е била превъзбудена, че се е изпуснала да каже/напише нещо, което определено хвърля сянка върху светлия и образ.

За да видите и сравните двата факта събрани в едно кликнете с мишката върху снимката:

В лявата част на снимката виждате ключова таблица от последния, за 2018-та г., Годишен финансов отчет на АЕЦ “Козлодуй”, от където се вижда, каква е официалната печалба на предприятието. В дясната част на снимката виждате 1:1 въпросният пост на министър Петкова във Фейсбук, в който тя посочва доста по-различна сума. Разликата е поне 3,5 милиони лева.

Къде са тези пари? Къде? КЪДЕ ЛИ? Къде! Обещавам ви при първа възможност да попитам Нуша електромерката и като ми каже да ви доведа до знание. А до тогава знайте, че Нуша никога не греши и не лъже! Тя само огласява поредното гигантско престъпление по ограбването на всички нас. Вие не разпространявате разобличенията на престъпленията й и това я прави още по-нагла и смела да краде още и още, и още, и още …

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Отиди Горе