Крипто плащания в Amazon

в Крипто
Loading...

Moon, стартъп състоящ се от трима души, който ви позволява да плащате за продукти в Amazon, използвайки криптовалути (Биткойн, Лайткойн или Етериум) чрез Lightning Network. Компанията пусна разширение за настолните браузъри на Google Chrome, Brave и Opera.

Докато някои търговци в e-commerce сектора ви позволяват да плащате с криптовалути, най-големите платформи за електронна търговия все още не са ги приели. Moon иска да направи възможно плащането с криптовалути, използвайки текущите методи за плащане.

След инсталирането на разширението, Moon автоматично разпознава, когато сте на страница за проверка на Amazon, и вмъква widget за плащане на компанията. Можете да видите колко ще платите в криптовалута, преди да потвърдите транзакцията.

В момента, Moon ви позволява да плащате по два различни начина. Можете да платите с всеки Биткойн портфейл, който работи на Lightning Network. Нормалните BTC транзакции могат да отнемат минути, за да бъдат потвърдени на блокчейна.

Lightning Network ви позволява да отворите канал за разплащане между възли (нодове), за да активирате бързи транзакции.

Moon също така ви позволява да плащате с криптовалутите си по сметката ви в Coinbase. По този начин, ако държите Биткойн, Лайткойн, Етериум и др., в акаунта си на обмен, можете също да платите за секунди, чрез API.

На заден фон, Moon използва предплатена стойност в Amazon. Когато плащате с Moon, услугата автоматично преобразува вашите криптовалути, попълва акаунта ви в Amazon и плаща с баланса ви на платформата. Moon не начислява допълнителни такси.

В бъдеще, компанията планира да се разшири отвъд САЩ и Канада и да позволи на клиентите в Европа да използват браузър разширението. По същия начин, Moon иска да се разшири и до други уебсайтове за електронна търговия.

Cryptodnes. bg

ЛЮБОПИТЕН ФАКТ

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе