The Bulgarian Times

Крипто карта и портфейл предлага безплатни абонаменти за Spotify и Netflix

в Крипто и блокчейн
Loading...

Платформа за плащания и криптовалути, предлагаща карта Visa, която може да се използва навсякъде, разкри редица кешбек предимства, предназначени да привлекат модерните потребители и често пътуващите.

Crypto.com казва, че сега предлага безплатни Netflix и Spotify абонаменти за притежателите на MCO Visa Card. Потребителите, които плащат за абонамента си с MCO Visa Card, могат да получат 100% отстъпка от цената на плана си. Това е в зависимост от вида на картата, за която са се регистрирали. Резултат с изображение за crypto.com

Платформата също предлага 10% отстъпка за резервациите на Expedia на клиентите с първите две нива на своята пет-степенна карта Visa, заедно с още 10% кешбек за резервациите на Airbnb за онези, които избират най-премиум варианта за карта.

Crypto.com казва, че картодържателите вече могат да получат и кешбек при всичките си покупки, вариращи от 1% до 5%, в зависимост от вида на картата.

Петте нива на картата са свързани с нивото на MCO токен, родната криптовалута на Crypto.com. Не трябва да се заделят средства за най-ниското ниво, но повече ползи се отключват, като се събират повече MCO токени.

Крис Марсалек, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto.com, каза:
MCO Visa вече предлага най-добрите условия за кешбек, от която и да е карта на пазара, както и бонуси, които съответстват на начина на живот на нашата общност. Получихме изключително положителни отзиви от нашите клиенти в Сингапур и с нетърпение очакваме да изпратим картите в САЩ, Европа и други ключови пазари. Продуктът е непреодолим, независимо дали сте сериозен крипто фанатик или някой, който просто научава за това.

Освен предплатената си карта, Crypto.com също се опитва да се позиционира като “най-доброто място за закупуване на крипто” – стартирайки своя Vortex Trading Engine миналия месец. Компанията твърди, че тази платформа има за цел да достави възможно най-ниските цени на криптовалутите на реалната цена – без такси или надценки – на всеки и в резултат на това твърди, че приложението му може да бъде по-ефективно от гледна точка на разходите, отколкото да се занимава с борси поотделно.

Като обяснява как е в състояние да постигне тези темпове, платформата се описва като институционален играч, който се ползва от „преференциални търговски условия с големи борси, което им позволява да прехвърлят 100% от всички спестявания на потребителите“.

Глобализация

Micro Visa картите на Crypto.com започват да се доставят на клиенти в Сингапур през октомври 2018 – а сега предплатеният продукт се насочва към САЩ.

Платформата твърди, че нейните метални карти не налагат годишни или месечни такси на своите клиенти, а всички те се възползват от неусвоените тегления на банкомати с месечен лимит.

Продуктът се допълва от приложение, което позволява на клиентите да купуват, продават и съхраняват множество криптовалути – и за да се гарантира, че редовните пътници могат да „харчат като местни“, междубанковите обменни курсове се предлагат за чуждестранни борси.

Според Crypto.com, това е еквивалент на получаването на „скоростта на Google“, когато търсите в интернет колко ще бъдат $100 в друга валута.

Crypto.com казва, че търсенето е било високо досега, с повече от 400, 000 изтегляния на приложението към днешна дата. Междувременно в целия свят са направени над 125 000 резервации на своята карта MCO Visa. Cryptodnes.bg

Loading...

Последни от Крипто и блокчейн

Отиди Горе