Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Криптовалутата на Telegram е почти готова

в Крипто
Loading...

Проектът Telegram Open Network (TON) – дългоочакваният проект за криптовалута на Telegram – е готов на 70%.

Може би най-забележителният елемент на доклада, който е изтекъл на LinkedIn и преди това не е бил публично достъпен, е, че виртуалната машина (подобна по природа на виртуалната машина Етериум), необходима за изпълнение на интелигентни договори на TON, е почти готова. Новината за първи път бе съобщена от The Block.

Telegram, руската услуга за криптирана комуникация, която се използва глобално, включително в рамките на крипто общността, събра 1,7 млрд. долара чрез частното си ICO.

Мрежата е предназначена да бъде конкурент на Етериум за стартиране и изпълнение на интелигентни договори и децентрализирани приложения (dApp). Това означава, че вероятно стойността на токена може да бъде повлияна от бъдещи първични предлагания на монети, които го използват като базова платформа.

Изпълнителният директор на BitMEX Артър Хейс неотдавна коментира, че Telegram ICO токените все още не са били включени в никакви вторични обмени.

Според доклада някои аспекти на мрежата са напълно готови, като например Overlay мрежите.

Актуализацията не уточни кога тестовата версия на TON ще бъде активна, но няколко месеца изглеждат като добра прогноза предвид досегашния темп на работа. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе