Крейг Райт няма нужните средства за споразумението по делото Клейман

в Крипто
Loading...

Последните съдебни документи по делото Дейвид Клeйман срещу Крейг Райт, заведенo на 1-и ноември, разкриват, че Райт – самопровъзгласилият се създател на Биткойн (BTC) Сатоши Накамото – уведоми ищеца, че не може да финансира споразумение от 500 000 BTC (4,5 милиарда долара).

Като се има предвид, че случаят очевидно постигаше резолюция със споразумението, ищецът прекрати активния съдебен процес и се съсредоточи върху сетълмента, като се присъедини към молбите на Райт за удължаване на срока до края на октомври. Тогава Райт предполагаемо наруши споразумението:

На 30-и октомври, без предварително уведомление, ищците са информирани, че Крейг вече не може да финансира споразумението и „нарушава“ необвързващата договорка за сетълмент.

В декларацията се обяснява, че през септември ищците са обсъждали споразумение с Райт, като отбелязват, че твърденията му са навявали на мисълта, че той разполага със средства за покриване на разходите.

Решаващо отлагане

Следователно, тъй като Райт наруши споразумението, ищците възобновиха подготовката за съдебен процес.

Като част от процеса те се свързаха с главния финансов директор на компаниите на Райт през 2013 и 2012 г., Джеймс Уилсън, „по време, в което Дейвид е бил жив, а Крейг твърди, че му е продал дялове в своите компании в замяна на цяло състояние в Биткойн “.

На 31-и октомври Уилсън каза на съвета, че ще бъде във Вашингтон, както и на разположение за свидетелски показания на 8-и ноември. Защитата от друга страна информира, че няма намерение да даде съгласие за отлагане на горепосочената дата. Ищецът на документа обяснява:

Съгласно местните правила на този окръг, страните трябва да дадат 7-дневно предизвестие за депозиране във Флорида, но 14-дневно предизвестие за депозиране извън щата.

Поради тази причина, ищецът поиска ответникът и Уилсън да получат разрешение да присъстват на заседанието чрез видеоконференция и депозирането да приключи за под 14 дни.

Следователно ищците “с уважение искат съдът да им позволи да депозират г-н Уилсън на 8-ми ноември 2019 г. във Вашингтон при условие, че предоставят на ответника възможност да присъства на депозирането чрез видеовръзка”. Cryptodnes. BG

Появи се нов претендент за титлата “Създател на биткойн”

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе