Крадлата ще обсъжда борбата с крадците

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Министерството на енергетиката анонсира дискусия с участието на Теменужка Петкова, която ще се състои утре, 10-ти април от 13:30 часа, в Пресклуба на БТА, посветена на кражбите на електроенергия. Обръщам специално ВНИМАНИЕ (⚠️), че всички министри на енерГЕПИката редовно участват в дискусии за борба с крадците на електроенергия, но никога не участват в аналогични мероприятия срещу кражбите от народа през престъпното ценообразуване, в чието организиране и провеждане неизменно участват.

За най-прясното съучастие на Теменужка Петкова в престъпна схема ви запознах съвсем наскоро в статията „Комбината Доган-Петкова-Прокопиев„, свързана с т.нар. „студен резерв“.

Другият пресен пример можете да видите от статията „Мега случаен грабеж“ и долното видео, показващо съучастието на Петкова в конкретната схема около АЕЦ „Белене“.

Дали ще отида на утрешната дискусия? Утрото е по-мъдро от вечерта.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)