Конспиративната теория за „CHEMTRAILS“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (ВИДЕО)

в Любопитно

Модификацията на климата изведнъж премина от категорията „Конспирацията «chemtrails» в реалността, тъй като Конгресът на САЩ започна официално да провежда изслушвания за геоинженерството.

Вашингтон, окръг Колумбия – В сряда под ръководството на подкомисията по околната среда и енергийната подкомисия се състояха първите изслушвания, проведени в САЩ Камарата на представителите, за геоинженерството, което досега се смяташе за конспиративна теория и беше изнесена в периферията на обществото чрез Преторианската гвардия за масова информация, контролирана от управляващата елитна олигархия.

Най-спорния въпрос за контрола на климата или модификация на времето, който бе популяризиран и опростен с термина «Chem-trails», за първи път излиза от сенките пред очите на обществеността.

В Конгреса на изслушванията по темата: „Гео-инженерство: иновации, научни изследвания и технологии“ взеха участие членовете на комитетите в камарата, както и представители на мозъчни тръстове, изследователи и учени, за да обсъдят бъдещето на геоинженерството.

На изслушването в сряда присъстваха председателят на комисията Lamar Smith (R-Texas), председателят на подкомисията по околна среда Andy Biggs (R-Ariz) и председателят на подкомисията по енергетика Randy Weber (R-Texas).

Свидетелства бяха представени от: Dr. Phil Rasch, главен специалист по климатология, научният сътрудник в Тихоокеанската Северо – Западна национална лаборатория; Dr. Joseph Majkut, директор по политиката по климата от Центъра Нисканен; Dr. Douglas MacMartin, старши научен сътрудник в университета Корнел; иMs. Kelly Wanser, директор на проекта по въпроса за морските облаци, Обединения институт за изследване на атмосферата и океана, Университета на Вашингтон.

Интересното е, че за «Chemtrails» отдавна се говори като за конспирация, с огромно количество дезинформация, специално тиражирана навсякъде в интернет, включително с „научни“ изследвания и фалшиви снимки. Независимо от това, реалните изследвания показват, че „засяването на облаците“ или геоинженерството, вече са се случили, и това показва, че тайните проекти за тестване, вече са проведени.

Едно изследване, публикувано в списанието International Journal of Environmental Research and Public Health разкрива, че геоинженерството вече е започнало и че най-малко едно от използваните вещества, е токсичен страничен продукт от изгарянето на въглища, наречено летлива пепел.

По време на изслушванията в сряда беше обсъдена потенциалната необходимост от създаване на регулаторна структура, в рамките която да се провеждат експерименти по тази тема.

Калифорнийският конгресмен Jerry McNerney заяви, че планира скоро да внесе законопроект за Департамента за енергетиката и други федерални агенции, за да подкрепят двата доклада на Националната академия на науките за геоинженерството.

Според доклада по журналистическо разследване на Дерик Броз, който пише за Activist Post:

„Тласъкът, даден от администрацията на Тръмп за обсъждане на геоинженерството, не трябва да изненадва. Още през януари 2017 г. Activist Post съобщи, че «Global Change Research Program спокойно препоръчва нови изследвания, изучаващи две конкретни области на научни изследвания, свързани с геоинженерството.“ С представянето на доклада си GCRP беше първата във федералното правителство, която препоръчва изследвания, свързани с геоинженерството. „

По-рано ви съобщихме за директора на Централното разузнавателно управление John O. Brennan, който говореше по време на среща със Съвета за международни отношения в края на юни 2016 г., по темата за геоинженерството, при обсъждането на нестабилността и глобалната безопасност пред лицето на транснационалните заплахи.

По време на продължителните разговори за заплахите за интересите на САЩ, Бренън повдигна въпроса за геоинженерството.

Друг пример е спектърът от технологии, често наричани геоинженерия, които потенциално могат да помогнат за елиминиране на последиците от глобалното изменение на климата. Едно от тези, които привлякоха личното ми внимание е, разпръскването на стратосферен аерозол, или SAI, метод на засяване на стратосферата с частици, които могат да помогнат да се отразява слънчевата топлина.

Всеки експерт, който е свидетелствал по време на изслушването в сряда, е заявил, че гео-инженерните методи не трябва да заменят усилията за намаляване на емисиите на парникови газове и на подготовката за последствията от въздействието на климатичните промени.

Беше отбелязано по време на заседанието на комисията, че геоинженерството „може да има положително въздействие върху атмосферата на Земята“, но имаше и предупреждение“, че „ние все още имаме много да учим.“

Вече не се обсъжда дали геоинженерството е факт или не. Въпреки че то се развива бавно и е било правено тайно, е ясно, че днес то може широко да се отразява в медиите, за да се подготви обществеността за неговото изпълнение и внедряване.

Изглежда, че обществеността е напълно изключена от дискусията.

Ще проговори ли обществеността и дали ще се чуе нейния глас, или отново ще и се подиграват с мълчание, като това пак бъде окачествено като конспирация при най-малкото споменаване на геоинженерството? / НЕПОЗНАТО

Темата за химтрасетата е отдавна приключена, просто припомням:

• «Chemtrails» в проектозакон фигуриращи в графа ”екзотични оръжия”!

• ЦРУ ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт, (ДОКЛАД)

• Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails (ВИДЕО)

Вижте «Chemtrails» в проектозакон фигуриращи в графа ”екзотични оръжия”!

ЦРУ най – накрая ясно съобщи: Използването на Chemtrails за изменение на климата е факт

Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails (ВИДЕО)

Loading...

Последни от Любопитно

Да си знаете..

ПО ТЕМАТА     Статуята на Смъртта в центъра на столицата (ВИДЕО)
Отиди Горе