Кодираното дипломатично послание на Херо Мустафа

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Преди два дни новата посланичка на САЩ в София Нейно Превъзходителство г-жа Херо Мустафа се закани страната и да наложи санкции на висши (из)родни чиновници и политици, когато и ако се окаже, че са корумпирани. Като се има предвид, че такова нещо не се е случвало през последните 30 години, какво трябва да ни кара да вярваме, че чудото ще се случи? Тогава, какво в действителност казва г-жа Мустафа на (из)родните доказани корумпета?
Да си отговорим на този въпрос ще ни помогне магическото огледало, което при отразяване в него разкодира истинското послание на американската посланичка.

И повече от две денонощия никой не успя да разкодира и покаже истината в заканата на дипломатката. Защото си нямат магическо огледалце? А аз си имам и даже редовно си го лъскам с парцалките от първото видео по-долу. В него се разкрива първият енерГЕПИен проект на САЩ у нас и главният му изпълнител. А второто видео показва друг от проектите на САЩ в България. Първо ще ни пробутат ядреното си гориво, а после … вижте в документалния филм – второто видео по-долу.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)