Когато Слави се разболя даде на Бойко да му води шоуто… Та, ако Слави се разболее, ще даде на Бойко да му води партията? А когато Бойко се разболее… Слави ли ще управлява

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

«Партията под прикритие на Славчо тайно се обявила за въвеждане на правила, които противоречат на Конституцията.
Нормално, сценаристите не са я чели.
Лошото е, че и бъдещите будали-избиратели, не мислят да я прочетат.»
Богомил Бонев, бивш министър на МВР във Фейсбук


«Слави Трифонов секта ли прави? Чак и мобилните си телефони оставяли отвън, хахаха. Някой попита ли го с какви кинти издържа 150 души екип от месеци наред, като се обзалагам, че не дава заплати от личните си пари. Сбирката му била забранена за журналисти. Голям праз! Като че ли не знаем какъв го играе.»
Веселина Томова, Фейсбук


«Когато Слави се разболя той даде на Бойко да му води шоуто..Та, ако Слави се разболее, дали ще даде на Бойко да му води партията?»
Александър Ресиловски, Фейсбук


«Няма такъв тъпанар! Аз не съм забравил времето, когато портрета на ББ стоеше в студиото му, като икона! А вие…..забравихте ли???»
Георги Джамбазов-Гец, Фейсбук


«“И се оказа, че с г-н главния прокурор сме на много близки позиции и по отношение на това, което се случва в държавата“ – Слави Трифонов – 05.12.2016 г.. след лична среща с Цацаров.
Единственият друг гражданин успял да се срещне с Цацаров за седем години бе бизнесменът Ваклин, който също постигна единомислие с главния прокурор и заместниците му.
А какво се случва в държавата? – Свидетели сме на прокурорски терор и диктат налаган именно от Цацаров и Гешев и стоящите зад тях Борисов и Пеевски. Да сте чули Слави Трифонов да каже дори дума срещу избора на Гешев?»
БОЕЦ – България Обединена с Една Цел, Фейсбук


«Слави не е алчен за власт, господарите му са алчни.»
Георги Георгиев, Фейсбук


Като попрегледах списъчето с учредители на „Няма такава държава“ от Варна, гледам вътре – двама, които ми дължат пари, една комарджийка, трима бивши кметове, включително и на община – все дежурни по такива мурабета и още уж няколко волнонаемни, на които не си вдигам телефона! До кого ли щях да се падна в бусчето, ако бях приел поканата?
Константин Парчев, Фейсбук


ПО ТЕМАТА