Когато само двама от 7 милиона виждат (ВИДЕА)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

АЕЦ „Козлодуй“ се похвали с печалба за 1-то полугодие на 2019-та година, която практически е равна на цялата печалба за предходната 2018-та, която пък е най-голямата за цялата 46 годишна история на предприятието. Ето как изглежда това на фона на официалното съобщение на централата (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимките, ако трябва и втори път):

 

 

Виждате, че печалбата за цялата 2018-та година е била 163,5 милиона лева, а само за първото полугодие на настоящата тя е 161 милиона лева. Това се получава НЕ поради причините изтъкнати в официалното самохвалство на АЕЦ-а, а единствено и само на престъпните и жестоки спекулации на борсата, в които най-активно участие взема самата централа, прикривана от върхушката на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия.

А ето, какво предвидиха и се опитаха да направят двама граждани, но организираната престъпност категорично им отказа. (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимките, ако трябва и втори път):

 

 

 

 

 

А ето го и престъпният (той наистина е престъпен, защото е нарушен съзнателно Закона за енергетиката) отговор на държавата срещу гражданите, в лицето на енергийния регулатор (КЕВР):

 

 

Сега можехме да плащаме по-малки сметки за ток, но за нуждите и целите на грабежа и унищожаването на нацията това не е желателно. Така се получава, когато само двама от 7 милиона виждат и правят нещо истинско.

Георги Котев

 

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)