The Bulgarian Times

КГБ пое пълен контрол над Росатом

в България/Свят
Loading...

Съобщението за това уникално събитие на сайта на държавната корпорация удивително съвпада с деня и часа на публикуваната у нас, на страницата на МЕ, Покана към инвеститорите, за участие в проекта АЕЦ “Белене”. Дали има пряка връзка между двете събития?

Нека първо видим шапката и най-важното изречение (в червеното каре) от краткото съобщение в оригинал, от сайта на Росатом (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Заглавието гласи, че “Държавната Дума (т.е. парламента им) на Руската Федерация е приела закон регламентиращ изискванията за допускане на лица да работят в области с използване на атомна енергия”. Текстът в червеното каре гласи, че лицата допускани до дейности свързани с използване на атомна енергия ще бъдат проверявани от Федералната служба за сигурност (ФСБ – бившето КГБ).
Другите мерки предвидени в закона са встъпителни и последващи периодични проверки на телата на служителите в Росатом за наличие на психотропни и наркотични вещества. Ще се взема предвид и минали съдимости или причастност към екстремистки групировки.

Каква е връзката с (из)родната Покана, публикувана същият ден и час, към бъдещите потенциални инвеститори в проекта АЕЦ “Белене”. Връзка ИМА! В Поканата има БОМБА! Залогът тя да гръмне е ОГРОМЕН. Тайната трябва да се пази! Като се има предвид, че наскоро премиера Бойко Борисов потвърди, че (из)родната Държавна сигурност никога не си е отивала и същата държи контрола в страната, а също така и факта, че тя неизменно е била дъщерно дружество на КГБ … пъзелът постепенно се нарежда.

През последните два дни публикувах и разкрих два пикантни елемента от въпросната Покана. Интересът към разобличенията е практически нулев. Едва ли тогава на някой му е интересно, каква е тази бомба в Поканата, заради която Думата на РФ дарява пълния контрол над Росатом в ръцете на КГБ.

КГБ съществува от повече от 100 години под различни имена (ЧК, НКВД, КГБ и в наши дни ФСБ), а руската ядрена индустрия от повече от 70 години, като едва през последните 10 – 11 години е под шапката на Росатом. Нали не си представяте, че през тези десетилетия КГБ никога и никак не е контролирала дейността на руския клон на световната ядрена мафия? Явно нещо извънредно се случва, за да се стигне до приемането на специален закон, който да осветли и затегне тази връзка? Ключът към загадката го има в (из)родната Покана.

Вие не искате да го знаете и аз няма да се натискам да ви го показвам.

ЛЮБОПИТЕН МОМЕНТ! В новия закон приет от руската Дума няма изискване за психично здраве! Това означава, че психопатите са добре дошли в редиците на Росатом. Това си е повече от естествено.

За финал ще ви припомня една от крилатите фрази, която се приписва на лидера на болшевишкия преврат в Русия през 1917-та г. Владимир Илич Улянов – Ленин, която гласи “Кадрите решават всичко”.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...

Последни от България

Отиди Горе