Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Как работи поробителят ЕС: Станишев, в съюз с местни олигарси, отне правото на българите да излъчат анти-системни евродепутати

в България
Loading...

Соросоидните кандидати убиха идеята за евро-скептична листа, и дори мечтата БСП да излезе от ПЕС. А точно там е големият резерв… Как Станишев открадна от българите 5 евродепутати, в полза на джендъра и истанбулец Тимерманс

Ако искате пример за това колко недемократичен и лицемерен е ЕС, случилото в БСП ви го дава. Европейският бюрократ Станишев, в комбинация със съюз от местни олигарси, по същество отне правото на българите да излъчат анти-системни евродепутати. Такива каквито ще излъчат Унгария, Полша, Италия, Франция и пр.
Просто ни отстреляха.
А България е една от най-евроскептичните страни. Тук 70-80% от населението сме русофили и не обичаме атлантизма! И при нормални условия това би трябвало да се изрази във вот.
Но какво става? Анти-системният вот тръгва към БСП. Създават се надежди. Издига се очевидна анти-европейска листа, тип “Ляв Орбан”.
И какво? Появява се Станишев, ГЕРБ наливат милиони на червени олигарси, за да купуват гласове, става един пуч на пленума и… край.
В момента листата на БСП е “чист Сорос”. Едни 6-7 евроскептични депутати ще бъдат подменени от послушковци, неолиберали и атлантици.
Това ще изкриви представата и на Европейско ниво. Ще излезе, че България е тотално про-европейска!
Разбира се, има и малки партии. Но те не могат да достигнат бариерата от 6%. Няма време за нов проект, освен някаква хипотетична оставка на Корнелия и личното и явяване извън БСП. Но това няма признаци да стане.
Т.е. гласът на анти-европееца в България, е заглушен.
Фактически, сега ще излъчим 5 евродепутати, в полза на джендъра и поддръжник на Истанбулската конвенция Франс Тимерманс. Вместо тези гласове да са в полза на свободна Европа на народите и нациите.
Типичен пример как предалите страната си еврократи като Станишев, обслужват имперския интерес. Дойдоха, видяха, покориха… Робството продължава.
Слава на Брюксел…

Добри Божилов, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе