Какво трябва да се случи, за да се събудим от комата, в която сме изпаднали и да си вземем обратно държавата от мафията?

Ново дъно в Нова тв!
Кирил Домусчиев (на чието пристанище в Бургас се разтоварва кокаин от Еквадор) цензурирал спортен репортер, защото не му харесал коментара в мач на Лудогорец. Естествено, журналистът се почувствал засегнат и напуснал проправителствената зависима телевизия.
Свобода на словото ли? Това трябва да се докладва на „Репортери без граници“! България задължително трябва да падне поне с 3, 4 пункта в световната класация за медийна свобода!
В каква държава живеем, хора! Замислете се! Правителството на ГЕРБ официално лъже Венецианската комисия. Фирма, свързана с олигарха Валентин Златен, ще лапне 3 милиона лева за организиране на събитие. Мафията си назначи главен прокурор. За пореден път манипулираха реалния вот на гражданите на местните избори. Олигархът Кирил Домусчиев не спира да гони с цензурата се утвърдени журналисти от една от най-големите медии в България. Всеки един журналист, критикуващ властта и разкриващ престъпленията на властимащи може да бъде убит по политическа поръчка и МВР и прокурора няма да разкрият истинските извършители и поръчителите на криминалното деяние. Бетонират плажове. Крадат освирепено и в огромни размери от публичните български и европейски средства. България обезлюдява, напъхана е в демографски колапс. Първи сме по корупция в Европа. Българските ученици оглавяват последните места в света по знания и възможността да ги прилагат. Чуждестранните инвеститори масово напускат страната ни, нови не идват.
Кажете ми, какво трябва да се случи, за да се събудим от комата, в която сме изпаднали и да си вземем обратно държавата от мафията? Нямаме време! Нямаме!
Стоян Тончев, Либерта