Какво се случи на Територията до днес, 9 март лето Господне 2019?

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

СЕДМИЦАТА

РУСКАТА МЕЧКА И БАЙ ГАНЬО
Без съмнение новината на седмицата е посещението на руския премиер Дмитрий Медведев в България. Посещение, оставило незаличими следи и у Медведев и у всеки наблюдател на срещата. Точно като селски идиоти, превъзбудени от събитието, нашите гербави политици успяха да се проявят и да останат запомнени като повод за смях и подигравки за всички. Започвайки с пресконференцията, където нашенският Бай Ганьо накара руският премиер да стои прав на банка, на която липсваше руския герб и дори обозначение, при което му се хилеше и го ръчкаше с ръка. Погледът на Медведев беше красноречив като пълните събрани произведения на Шекспир. Не се и съмнявам, че и Путин доста ще се посмее. Но накрая и на руския гост не му издържаха нервите на изцепките на Ганьо и благо му рече, че изтребителите със сигурност ще дойдат /руските, де/, но за газта не е сигурно. Това, което стана ясно за всички слушащи, очевадно остана загадка за Ганьо, който назидателно обясни как ядрените ни реактори са си наши, ама видиш ли, стоят в найлони! И че за изграждането на АЕЦ Белене щяло да има прозрачна процедура. И понеже в болното му съзнание явно се мержелееше някаква мисъл, че американските му господари няма да харесат това дружеско поведение, та взе и да обяснява, че и Столтенберг бил тук, Юнкер нямал нищо против, а ние – българите, сме с всички! Без съмнение среща, която ще остане в историята на дипломацията, ведно с нагледните материали!

МЕДВЕДЕВ И ПИНКО РОЗОВАТА ПАНТЕРА
Наш Ганьо успокои руският гост, че ще имаме изтребители /някога/, но той – тоест, Русия, да не се плашили. Медведев изглеждаше по-скоро озадачен като ухапан от овца и замислен за умствените възможности на наш Ганьо. Но ние не се даваме! Успяхме да уплашим Медведев! И както винаги, жените се справиха там, където мъжете не успяха. Нашата туристическа гордост пое бремето да отсрами България и да наплаши руския гост. Решена смело в костюм с панталон, изцяло в ярко розово, с кафяви обувки и елегантен черен чорап, подаващ се от розовия панталон. Сложила ръце пред най-милото си, тя смело погледна Медведев. И стана чудото – руският премиер си глътна граматиката. Изтребители може да нямаме, ама имаме други оръжия за масово поразяване!

МЕДВЕДЕВ И ПРЕЗИДЕНТА
За съжаление закачливият тон на политическата бурлеска беше нарушен. При посещението на Медведев при Президента Радев, българският президент отсрами България, като ясно и категорично заяви позицията, която споделят голямата част от българите. Достойна и държавническа реч. Това си пролича и от отношението на Медведев към Президента. Като очевадно липсваха ироничните погледи и подхилквания от руска страна. Може и да не сме голяма военна сила или политическа, но това не означава, че не трябва българските политици да се държат държавнически и достойно. И някои го направиха!

 ТРЕТИ МАРТ – ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО
Националният празник на България. Когато на Трети март 1878 година завършва Руско-Турската война и с договора от Сан Стефано за първи път след петстотин години се възстановява българската държава! ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО. И за съжаление с приемането на евроатлантическите ценности и евроджендърството, все повече забравят политиците КОЙ НИ Е ОСВОБОДИЛ! Забравят хилядите руски войници, загинали заради освобождението на българите от турско робство. Забравят руските генерали, посрещани от българите с хляб и сол, забравят българските опълченци и Самарското знаме. Българските политици вече служат на чужди господари. И с неблагодарността си и предателството си срамят всички българи. Защото ние – българите, сме благодарни на руснаците за освобождаването ни от турско робство. И да, РОБСТВО Е ИМАЛО! Не присъствие или представителство, както твърдят гербавите продажници! И Русия ни е освободила от това робство! Неблагодарността е един от големите грехове. И е срамна! Ние ще помним! Другото срамно е, че гербавите политици по никакъв начин дори не споменаха Русия в словата си за празника. Явно сме се освободили ей тъй – изведнъж. От въздуха. Цялата орда гербави тролове бяха насъскани да говорят срещу Русия и националния празник. Ако зависи от тях, национален празник ще направят рождения ден на Ахмет Доган или датата на влизане на България в НАТО. Но българите не прощават. Това се видя и миналия ден от представянето на книгата на един национален предател – Иво Инджев.

ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ЕДИН ПРЕДАТЕЛ
Цецковите изцепки по време на описаните събития минаха всякаква граница на разума и приличието. Въпреки, че е много наперен, когато се мазни на молитвени закуски при краварите, Цецку се покри като сива мишка от страх при посещението на Медведев в България. Дори три дена не само по медии, но и във Фейсбук не се показа. Почти да съжалим, че Медведев не остана малко повече, та да си починем от изцепките цецкови! След като се увери със сигурност, че руският гост е отлетял, Цецку отново блесна. Уведоми ни, че посещението на Столтенберг – шефът на НАТО било много по-важно от това на Медведев. За Цецку – със сигурност, защото е получил инструктаж и е докладвал за изпълнените задачи. Българите обаче все повече се дразнят от евроатлантическото ибрикчийство на гербавите.

КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ОПРЕДЕЛЯТ НАЦИОНАЛНАТА НИ ПОЛИТИКА
Една престъпничка и крадла без срам и свян върви като цветарка от медия на медия и увещава българите, че трябвало повече бази на НАТО в България, а договорите за изтребителите още юни месец да сме ги били подписали. Лично аз не мога да проумея що за наглост и безочливост, след като си осъден крадец, дори да си показваш мазната физиономия по медиите, да не говорим да даваш съвети и наставления какво да прави България! Дотам ли стигнахте, кравари? Една крадла да бъде вашият говорител и защитник в България? Друг един предател на България – Сюлейман Паси, пък поиска в България да бъде разположено ядрено оръжие. Вместо да си отива в Израел да дава „мъдрите” си съвети, той нахално се бута навсякъде, където не го искат. Набута ни в НАТО, каза: „Майната му на православието!”. Сега иска ядрено оръжие, за да може и следа да не остане от българската земя и от българите. Явно иска да ни превърне в ивицата Газа, както в родината си неговите сънародници ежедневно се избиват и избиват невинни хора. Предлагам направо да се изнася натам. Тук предатели не ни трябват.

ПОТРЕС С ВЕТОТО
Никой вече не се съмнява в образованието и компетентността на Барни Ръбъла на правото. Разбрахме, че са отхвърлили ветото на Президента Радев върху промените в Изборния кодекс. Кой, кой да им каже, че върнат от Президента закон се приема отново или не се приема. Не ветото – законът! Задължително трябва да се провери дали факултетът, издал дипломата на Барни Ръбъла на правото, е легитимен и дали няма съмнения за фалшиви дипломи. Друго обяснение няма.

ЦЕНАТА НА ВЛАСТТА
Няколко дена след националния празник, на който се отбелязва годишнина от освобождението на България от ТУРСКО РОБСТВО и един ден преди годишнината от протурския атентат срещу български майки и деца на гара Буново, гербавите предатели и ибрикчии опростиха на Мюфтийството, тоест на турците и ДПС, ОСЕМ МИЛИОНА ЛЕВА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА. Обясненията – за да се запазил етническия мир. Трябва да плащаме за него от джобовете си ли, не разбрах!?! Мюфтийството има 4700 имота, които отдава под наем, получава държавна субсидия – от нашите данъци. Получава дарения от Турция и от арабските държави. И им опрощават задълженията. Всъщност, това е цената на подкрепата на ДПС за задържането на гербавите на власт. Цената на ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БЪЛГАРИЯ! Присъдата за предателите Левски я е казал! Всички я знаем!

Мина една срамна седмица в България политически живот, пълна с излагация, лакейство и угодничество, отричане от историята, отричане от българското, отричане от националните ни интереси. Срамна за политиците, за които дъно се оказа, че няма, за да си запазят българоубийствената власт и срамна за нас, че продължаваме да търпим!

И нещата ще стават все по-срамни и отвратителни. Защото когато отвратените не вземат решения и не предприемат действия, управляват отвратителните!

Бог да пази България!

Адв. Елена Гунчева във Фейсбук