Каква любов го очаква всеки знак на Зодиака тази година?

в Свят

Овен (21 март – 19 април)

Вашата истинска любов. През 2018 г. вече няма да се тревожите за намирането на Единствения и Единствената. Ще откриете своя човек, осъзнавайки, че на вашите неуспешни отношения и болка е настъпил край.

Телец (20 април – 21 май)

Най-добрия приятел. През 2018 г. ще намерите някой, на когото можете да разчитате и в най-трудните времена. Вече няма да бъдете сами, най-накрая ще имате приятел, на когото можете да разкажете всичко на света и който никога няма да ви осъжда.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Любовта към себе си. Прекарахте толкова много време, съжалявайки  себе си, и се опитвахте да запълните празнината в сърцето си с нови взаимоотношения и празни обещания. Но през 2018 г. ще имате смелостта да бъдете сами и да радвате себе си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Временна любов. Любовта, която ще откриете съвсем скоро, няма да трае дълго, но завинаги ще ви промени. Новата връзка може да започне в  бара или на парти, но без значение къде ще си намерите половинката, тя ще ви разкрие по нов начин и вие ще разберете кой наистина искате да видите до вас.

Лъв (23 юли – 22 август)

Изгубената любов. Скоро ви очаква любов от този, който е напуснал живота ви, но е решил да се върне. Може би това е стар приятел или познат, но той ще ви направи по-щастливи. Каквото и да правите, не позволявайте на този човек да си отиде.

дева (23 август – 22 септември)

Любовта на живота ви. Ще срещнете истинска и искрена любов, която може да продължи до края на живота ви. Ето защо действайте – говорете с човека, който е на опашката за кафе, флиртувайте на бара. Не пропускайте шанса си да чуете сватбените камбани по-рано, отколкото си мислите.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Любовта към бившия/бившата. За известно време бяхте сами, защото не можете да се примирите с това, че ви напуснаха. За щастие през 2018 г. той ще се върне при вас. Не бързайте да му кажете сбогом. Изслушайте го. Няма да съжалявате. Все още можете да опитате късмета си с този човек.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Любовта към живота. Забравете за връзка, просто се влюбете в живота! 2018 е годината, в която ще възвърнете доверието в себе си и в света. Ще се почувствате толкова щастливи и доволни, че няма да искате да сте привързани към никого. Вие ще поискате да започнете ново приключение.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сродна душа като приятел. Сега всичко, от което се нуждаете, е човек, който ще споделя с вас грижи, страдания и ще бъде до вас, без значение какво се случва. Вие дори няма да мислите за   брак или връзка, защото до вас ще бъде най-добрият приятел.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Любов към секса. Забравете за моногамията. Вашите забавления започват съвсем скоро или вече са започнали! Най-сетне ще се почувствате уверени в себе си и ще пратите по дяволите социалните условности и  морала.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Среща с първата ви любов. Имали сте връзка след първата си любов, но нищо не се е получило. Сега ще се съберете с първата си любов, когато най-малко  очаквате това.

Риби (19 февруари – 20 март)

Сродна душа. Тази любов няма да ви остави, тя не е мимолетна. Тя ще остане и никога няма да изчезне. Когато я намерите, престанете да обмисляте други възможности. Останете верни на сърцето си.

 

 

Loading...
Каква любов го очаква всеки знак на Зодиака тази година? by

Последни от Свят

Ко прАим ся?

Един от любимите чалга шлагери на (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия е, че не
Отиди Горе