Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Каква любов го очаква всеки знак на Зодиака тази година?

в Свят
Loading...

Овен (21 март – 19 април)

Вашата истинска любов. През 2018 г. вече няма да се тревожите за намирането на Единствения и Единствената. Ще откриете своя човек, осъзнавайки, че на вашите неуспешни отношения и болка е настъпил край.

Телец (20 април – 21 май)

Най-добрия приятел. През 2018 г. ще намерите някой, на когото можете да разчитате и в най-трудните времена. Вече няма да бъдете сами, най-накрая ще имате приятел, на когото можете да разкажете всичко на света и който никога няма да ви осъжда.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Любовта към себе си. Прекарахте толкова много време, съжалявайки  себе си, и се опитвахте да запълните празнината в сърцето си с нови взаимоотношения и празни обещания. Но през 2018 г. ще имате смелостта да бъдете сами и да радвате себе си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Временна любов. Любовта, която ще откриете съвсем скоро, няма да трае дълго, но завинаги ще ви промени. Новата връзка може да започне в  бара или на парти, но без значение къде ще си намерите половинката, тя ще ви разкрие по нов начин и вие ще разберете кой наистина искате да видите до вас.

Лъв (23 юли – 22 август)

Изгубената любов. Скоро ви очаква любов от този, който е напуснал живота ви, но е решил да се върне. Може би това е стар приятел или познат, но той ще ви направи по-щастливи. Каквото и да правите, не позволявайте на този човек да си отиде.

дева (23 август – 22 септември)

Любовта на живота ви. Ще срещнете истинска и искрена любов, която може да продължи до края на живота ви. Ето защо действайте – говорете с човека, който е на опашката за кафе, флиртувайте на бара. Не пропускайте шанса си да чуете сватбените камбани по-рано, отколкото си мислите.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Любовта към бившия/бившата. За известно време бяхте сами, защото не можете да се примирите с това, че ви напуснаха. За щастие през 2018 г. той ще се върне при вас. Не бързайте да му кажете сбогом. Изслушайте го. Няма да съжалявате. Все още можете да опитате късмета си с този човек.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Любовта към живота. Забравете за връзка, просто се влюбете в живота! 2018 е годината, в която ще възвърнете доверието в себе си и в света. Ще се почувствате толкова щастливи и доволни, че няма да искате да сте привързани към никого. Вие ще поискате да започнете ново приключение.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сродна душа като приятел. Сега всичко, от което се нуждаете, е човек, който ще споделя с вас грижи, страдания и ще бъде до вас, без значение какво се случва. Вие дори няма да мислите за   брак или връзка, защото до вас ще бъде най-добрият приятел.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Любов към секса. Забравете за моногамията. Вашите забавления започват съвсем скоро или вече са започнали! Най-сетне ще се почувствате уверени в себе си и ще пратите по дяволите социалните условности и  морала.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Среща с първата ви любов. Имали сте връзка след първата си любов, но нищо не се е получило. Сега ще се съберете с първата си любов, когато най-малко  очаквате това.

Риби (19 февруари – 20 март)

Сродна душа. Тази любов няма да ви остави, тя не е мимолетна. Тя ще остане и никога няма да изчезне. Когато я намерите, престанете да обмисляте други възможности. Останете верни на сърцето си.

 

 

Последни от Свят

Отиди Горе