Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Истински великан! Надлежно е уведомил председателката на Камарата на представителите, клинтъноида Нанси Пелоси, че заради шатдауна, й се отменят воаяжите в Брюксел, Египет и други екзотични дестинации и като дойдат по-добри времена, пак ще може да си пътува

в Свят
Loading...

Вашингтон, 17 януари 2019,
До Почитаемата Спикър на Камарата на представителите Нанси Пелоси

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Заради шатдауна, със съжаление Ви информирам, че Вашите пътувания до Брюксел, Египет и Афганистан са отменени. Тази Ви 7-дневна екскурзия ще се състои, когато настъпят по-добри времена и шатдауна бъде отменен. На фона на 800 000 велики американски държавни служители, които не получават заплати вярвам, че отмяната на подобни на Вашите обществени мероприятия е напълно приемлива… и т.н.

Искрено Ваш,
/подпис/ Доналд Тръмп

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

 

Нанси Пелоси – опозиционната председателка на Долната камара на Конгреса, решила да посещава Брюксел, Египет и Афганистан. По думите й – да успокояла съюзниците на САЩ. Тотално скъсване с действителността! Председателят на Долната камара на Конгреса има значение за външната политика на САЩ колкото председателя на Столичния общински съвет в София за политиката на Европейската комисия. Никакво! В конституционната система на САЩ Пелоси заема пост с нулево външнополитическо значение и ограничено вътрешнополитическо влияние. Треторазреден пост във Вашингтон. На фона на самонадеяното нахалство на Пелоси и демократите, президентът Тръмп показа кой е легитимният конституционен орган, от който зависи външната политика на САЩ. С писмото, което публикувам, Тръмп спира пътуването на Пелоси на държавни разноски, като й обяснява, че на фона на частично затвореното правителство и 800 хил. бюджетни служители, които са със спрени заплати, подобна, както я нарича президентът, “екскурзия” и “PR мероприятие”, са недопустими. Влакът на Америка се кара от овластения от американската нация и конституцията президент! Всяка политическа жаба да си знае гьола.

Борислав Цеков

Dear Madame Speaker…

Публикувахте от Donald J. Trump в Четвъртък, 17 януари 2019 г.

 

ПО ТЕМАТА

US политик нарече Путин “гангстер”

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе