Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Истината за 11 септември 2001 (ВИДЕО)

в Любопитно
Loading...

ПО ТЕМАТА

ИЗМАМАТА 11-ти септември

Публикувахте от Ин Ян в Сряда, 19 април 2017 г.

Никога не забравяйте окървавените, плачещи пожарникари, които крещят за бомби в кулите и във фоайето.

Никога не забравяйте 2 300 000 000 000 долара, които бяха съобщени за изчезнали от Доналд Ръмсфелд ден преди 11 септември.

Никога не забравяйте, че директора, който отговаряше за бюджета на Пентагона, беше Док Закхайм, който загуби от отчет 2,3 трилиона долара (това са1,55 милиарда долара на ден в продължение на пет години ….)

Никога не забравяйте, че Док Закхайм беше и изпълнителен директор на корпорация през 2001 г., която разработва технология за търговски самолети, така че те да могат да бъдат контролирани да летят дистанционно от компютри ….

Никога не забравяйте, че в деня след като Доналд Ръмсфелд спомена за изчезналите 2,3 трилиона долара от Пентагонът, “самолет се е разбива” точно в Службата за военноморско разузнаване в Пентагона, където са компютрите, които съхраняват тази информация …. над 100 бюджетни анализатори и счетоводители са убити и файловете каде са трильоните долари са унищожени.

Никога не забравяйте, че Лари Силвърстайн купи целия лизинг на WTC центъра през 2000 г. за оферта за 15 милиона долара (въпреки че,беше по-нисък от други участници в търга).

Никога не забравяйте, че Лари Силвърстайн е направил застрахователна полица за 3,5 милиарда долара на кулите срещу терористични атаки през юни 2001 г. … само 3 месеца по-късно и двете кули са ударени от самолети.

Никога не забравяйте, че Лари Силвърстайн съди своите застрахователи (над 40 компании), за да му се плати двойно повече от лимита на застрахователната му полица, тъй като всеки самолет представлявал отделна атака … и никога не забравяйте, че Лари е направил 4,55 милиарда долара досега, при първоначална инвестиция от 15 милиона долара.

Никога не забравяйте, че учени и физици от BYU откриха вид експлозив във всяка тествана проба от прах,останал след срутването на кулите,за който беше потвърдено, че е тип термит. (Термитът произвежда течно желязо и се използва за рязане на дебели колони ефективно и тихо).

Никога не забравяйте, че Световният търговски център 7 падна в 17:20 на 11 септември и новинате се опитат да го прикрият …..

Никога не забравяйте, че репортери на BBC, Fox News и CNN предаваха на живо от мястото и обявиха, че трета кула WTC7 се срутва часове преди това да е станало … което показва предварително написан сценарий.

Никога не забравяйте, че WTC 7 беше висок 47 етажа,но въпреки това,се срива „при ускорение при свободно падане за 2,25 секунди“.

Никога не забравяйте, че NORAD изпълнява две тренировки на 9/11:. Бдителни пазители и бдителни войни.

Никога не забравяйте, че тези тренировки са пръснали самолети из цялата страна и над океана и са направили невъзможно пилотите да прехващат отвлечените самолети навреме, след като са разбрали за “отвличанията”.

Никога не забравяйте, че разтопен метал е намерен на кота нула дни след срутването на кулите, а също така е открит и под WTC7.И никога не забравяйте, че керосинът и офис мебелите не горят достатъчно горещо, за да разтопят стоманата от твърда в течна.

Никога не забравяйте, че микробус е бил изтеглен от Ню Йорк и е бил пълен с незаконни експлозиви и много подозрителни обитатели от Израел, които са били задържани за 71 дни, след което тази история изчезва.

Никога не забравяйте, че войната в Афганистан е включила американските войски в афганистанският опиум – което води до невиждано до тогава огромно производство на хероин.

Никога не забравяйте хилядите американци, убити от тяхното правителство срещу пари.

Тодор Керанов

Дълго е, но си заслужава

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

ФИЛМ: Истината за 11 септември 2001 г. – БГ субтитри

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе