Истината за „евтиния“ американски природен газ 2 (ВИДЕО)

в БЪЛГАРИЯ

Заради повишения интерес към готвената нова огромна измама и кражба от страна на организираната престъпност спрямо всички нас реших да разширя значително и да осветя максимално фактите около предстоящото престъпление. Ще бъда максимално кратък, а за по-добър преглед и прочит на приложените материали кликайте с мишката върху съответните снимки.

Макар агенция Блумбърг още да не го е показала на графиката си руската информационна агенция ИТАР-ТАСС току-що съобщи, че цената вече е паднала под 61 долара/барел.

Усещате ли разликите в посоките на движението. За по-доброто разбиране на коварството ще ви помогнат разясненията на министър Теменужка Петкова от краткото (4:21 мин.) видео по-долу. Пак от него ще научите с колко ще поевтинее природния газ у нас от 1-ви юли, благодарение на „по-евтиния“ внос от САЩ. В червената рамка на долната снимка виждате новина, която 1:1 покрива казаното на пресконференцията от долното видео. Разликата между тях е единствено времето от 21 денонощия или ТРИ седмици. Казано по-накратко измамата се е подготвяла отдавна и тя по никакъв начин не зависи от това, за което министърката говори във видеото, от преди осем месеца.

Разликата между цената на петрола от горната снимка и тази във видеото е заради разликата от три дни между тях. Във видеото е от петък, 31-ви май, а актуалната е от днес. Приятно и умно гледане!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)