Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

„Искахте нокаут? Ето го!“ Кобрата размаза Богдан Дину (ВИДЕО)

в България
Loading...

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев записа още една славна победа в тежка категория – този път с нокаут

Кобрата се справи с Богдан Дину след вихрен 7-ми рунд, в който го прати в три последователни нокдауна.

„Искахте нокаут? Ето го!“, гласи текстът под видео клипа, който българският боксьор качи във Фейсбук:

„Победата е наша!“, написа още Пулев – „Никога не събуждай българския лъв, ако не си готов да се изправиш срещу гнева му!“

Срещу последните си двама съперници – Хюи Фюри и Кевин Джонсън, нашенецът демонстрира тактическа дисциплина и достигна до крайния успех по точки. Този път видяхме един много агресивен Кубрат, който прати в екстаз българите по трибуните.

Ето и как се разигра двубоят:

Първи рунд
Дину започна добре и вкара ляв прав в лицето на Пулев, който отвърна с комбинация и две добри крошета. Двамата не си дадоха никакво време за проучване, а още от първи рунд започнаха с атаките. Рундът завърши с добра комбинация на Кобрата и десен пра в главата на Дину.

Втори рунд
Кобрата опита да хване на въжетата своя съперник, но за да избегне канонада от удари Дину се хвърли в клинч. Двамата размениха бързи леви крошета, но в повечето време парираха добре атаките на съперника. Дину нацели българина с хубаво дясно кроше в края на тази част.

Трети рунд
Дину започна с отлична атака в ъгъла, нацели Пулев в главата и тялото. Румънецът вкара и дясно кроше и определено превъзхождаше до средата на рунда. Кубрат пласира дясно кроше и ляв прав, а съперникът му отвърна с удар в тялото. Дину осъществи добра атака и в края на рунда.

Четвърти рунд
Румънецът продължи да атакува и отвори сериозна аркада на лицето на Пулев, чието лице потъна в кръв. Дину не спря с ударите, а кръвта стана все повече по лицето на българина. В края на рунда Пулев успя да вкара няколко добри крошета и притисна румънеца.

Пети рунд
Дину опитва да атакува само отворената лява вежда на Пулев и вкара две крошета, които пак накара кръвта да тръгне. Двамата си размениха прави удари, а Кобрата пласира и дясно кроше. Пулев успя да уцели няколко пъти своя съперник в края на тази част

Шести рунд
Българинът не губи време и се хвърли в атака. Притисна в ъгъла Дину и успя да пласира няколко прави и крошета. Ударите по румънеца продължиха, а той трудно отвръщаше в този рунд. Пулев продължи да вкарва прави и крошета, докато Дину успя да отвори отново аркадата на нашия боксьор.

Седми рунд
Пулев успя изцяло да вземе предимство, атакува мощно и Дину е на земята след серия от удари. Румънецът не успя да стане повече! Съдията обаче видя непозволен удар отзад в главата, а румънецът опита да използва това и да си спечели дисквалификация на българина. В крайна сметка съдиите решиха да отнемат точка от актива на Кобрата и срещата продължи.

Дину се озова за втори път на земята след отлични крошета на Пулев. Българинът използва момента и засили атаките, докато румънецът опитваше просто да оцелее в този рунд. Дину се свлече за трети път на земята и повече не се изправи!

Край на мача и победа на Кубрат Пулев с нокаут в седми рунд!

Последни от България

Отиди Горе