Изпълнява се по желание на робите

Утре, 14-ти октомври 2019-та г., България отново ще поведе целия континент Европа по най-висока цена на електроенергията, постигната на днешните сесии на борсите. Заедно с това средната цена за октомври, от началото на месеца до утрешното 14-то число е втората най-висока за годината, след януарската.

И макар да ви се вижда, че най-високата цена е при южната ни съседка Гърция, за пореден път ще напомня, че византийците са единствения народ в Европа, който в борсовата си цена включва и такса “задължение към обществото”. Така че ако приспаднем тази такса от гръцката цена нашата автоматично става №1.

Защо организираната престъпност прави това е отдавна известен отговор. А КАК ГО ПРАВИ??? Сигурен съм, че вас този отговор въобще не ви вълнува. Това ме освобождава от мъките да ви разкривам схемата. Благодаря за облекчението!

Праснете си по едно селфи и го пльоснете във Фейсбук, после един весел виц и накрая една “гениална мисъл” или “смел призив за революция”. Това със сигурност ще ви донесе много повече щастие и успех в живота. УСПЕХ! Никой не може да ви освободи от самите себе си?

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)