Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Изобщо не е само “Нотр Дам” и тя дори не е първата за тази година (интерактивна карта на унищожените църкви във Франция)

в Любопитно
Loading...

Изобщо НЕ Е САМО “Нотр Дам” и тя дори НЕ Е ПЪРВАТА за тази година: 


Това е карта на унищожените /запалени, взривени, сринати, сериозно повредени, разрушени и т.н./ църкви във Франция САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ, меко казано е стряскаща!

Картата е съставена по техни данни, от сайта “Christianofobia.fr”,: Does a Map Shared Online Depict All Churches ‘Destroyed’ in France in the Last 4 Years? , който се занимава с това да регистрира антихристиянските актове в страната.

Само през миналата 2018 г., унищожените църкви във Франция са били 875, 2019 г. е започнала с изпепеляването до основи в нощта на 16-ти с/у 17 януари т.г. , на малката квартална църквичка “Сен Жак” на “Рю дьо Шамрус” в Гренобъл, провинция Оверн, пожарникарите са дошли, но само за да констатират, че вече нищо не могат да направят, за да спасят обителта от огнената стихия: VIDEOS. Grenoble : un incendie ravage une église, 106 personnes sont évacuées .

НУЛА съобщения в евроинтегрираните медии по темата вкл. и нашите медийни нищожества, единствено тогава е съобщил за палежа сайтът на местната телевизия “Франс-3 Оверн, Рон-Алп”.

Това е еврогейщината, така че свиквайте!

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

ПО ТЕМАТА

През 2016 г. във Франция бяха предвидени за разрушаване 2800 християнски църкви!
Ако някой желае да размишлява, може да се запита: “Защо?”

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Ционисткият план Калерги за унищожаване на бялата раса (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе