Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Извънземни от различни планети и с различни цели посещават Земята (ВИДЕА)

в Екзополитика
Loading...

Ако се анализират докладите за извънземна активност на Земята, се проявява една мрачна картина: извънземните нагло крадат всичко от нашата планета, занимавайки се обикновени грабежи. Има достатъчно доказателства, че извънземните крадат полезни изкопаеми, ток, вода, генетичен материал.

Повечето от „летящите чинии“ се въртят в близост до залежи се полезни изкопаеми. Каква е заплахата за нас? Бившият административен ръководител на НАСА Чарлз Болдън през април 2017 г. шокира обществеността, като каза, че извънземните ще нахлуят открито на Земята не по-късно от 2025 ;. Твърди се, че във Вселената има не е по-малко от 30 хиляди различни цивилизации, а някои от тях са хвърлили око на нашата планета.

Срещите с извънземни отдавна не са новина. Контактьори описват шест вида извънземни, както приятелски настроени, така и враждебни.

Рептилоиди

Генетично подобните на рептилии извънземни, разглеждат Земята като потенциален източник на ресурси.  Отвличат хора, създавайки “хибрид” чрез въвеждането на импланти. Те са праобраз на драконите и  останалите змиеподобни божествени !създания в световната митология. Именно рептилиите чрез своите  представители в човешкото общество тайно управляват света.

 

Сиви

Най-често са ниски, но има също така и високи. По вид са безполови, без уши и нос, очи без зеници, гладка кожа. Има версия, че “високите” извънземни са господстваща раса, а ниските са изкуствени форми на живот. Активно отвличат хора, правейки жестоки експерименти с тях. Похитените си спомнят това само под  хипноза. За сивите се твърди, че са имали контакти с мистиците на Третия раждах, както и с американските тайни служби.
• (Планът на Сивите)

Инсектоиди

Очевидно е, че те са потомци на насекоми. В резултат на дълга еволюция. Те се характеризират с големи фасетъчни очи, с крайници-подобни на пипала. Някои носят  костюми, някои изглеждат като обикновени членестоноги с огромни размери. Не обичат хората-ние обичаме ли мухите?! Малцина са оцелели при среща с тях, но  има и около 20 оцелели след отвличане. Според някои изследователи, инсектоидите се намират под влиянието на сивите.

Нордици

Смятат се за предци на земляните. Външно от нас се различават само по ръста си – малко по три метра. Имат светла кожа и бяла коса. Влияят на духовното развитие на хората, но директно в живота ни не се намесват. Известният уфолог Чарлз Хол смята, че тяхната интелектуална мощ е три пъти по-голяма от тази на човека. Средна продължителност на живота – около 800 земни години. След контакт с тях хората придобиват способност за ясновидство и телепатия.

Андромеданците

Има версия, че тези извънземни от Андромеда са прототипите на ангелите в религията. Техните телепатични контакт с човечеството имат особено положителен ефект. Според уфолози, значително са повлияли върху подобряването на човешкия генофонд, без физически контакт. Може би само защото Андромеданците са тук, човечеството все още не е унищожено.

Сини

Имат големи бадемови очи, прозрачна синя кожа, нисък ръст. Те внезапно се появяват на Земята, а после изчезват за векове до следващата си поява. Могат да са и враждебно, и приятелски настроени. Но сантиментални чувства към нас определено не изпитват. Тяхната продължителност на живота е около 2500 земни години. За такива дълголетници човекът е нещо като еднодневка, който идва в света само за няколко часа. Тайната на дълголетието им – феноменална способност да регенерират.

Откъде са те?


Освен извънземната версия за тези пришълци,  има най-малко още три.

1. Хуманоидите са земна раса и вече милиарди години живеят в районите с хидротермалните извори под полярните ледове.

2. Дошли са при нас от друго измерение.
(ФБР призна посещения от други измерения (ДОКЛАД)


3. НЛО са кораби на пътешественици във времето.

Заглавното видео има автоматични субтитри на български

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание 

НЕПОЗНАТО

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе