Защо инвеститорите предпочитат XRP пред Биткойн?

в Крипто
Loading...

Популярният анализатор на криптовалути и водещ от CNBC, Ран Нойнер, попита своите почти 100 000 последователи в Twitter, в кой дигитален актив ще инвестират, ако получат $ 50,000. Отговорът на повече от 20 000 души е, че XRP на Ripple техния избор.

Той предложи четири възможности за избор на бъдещите инвеститори. BTC, ADA, XRP и BNB. Binance токена и ADA, родната валута Cardano, са значително зад останалите два варианта, съответно 11% и 13%. Биткойн получи подкрепата на 31% от респондентите, докато XRP получи 45% от общия брой гласове.

XRP безспорно е победителят от това проучване. Известно е, че XRP има силна общност, която е изключително активна в онлайн средите (и в много случаи “армии от ботове”), които биха могли да трупат много гласове при тези анкети.

Въпреки това, не може да се отрече положителното развитие, което Ripple направи. Компанията изгражда работни взаимоотношения(partnerships) с големи финансови институции по целия свят и наскоро получи похвала от Световната банка за потенциала си да направи международните плащания по-лесни и по-евтини. Съдейки по развитието на други алткойн, не е трудно да си представим, че скоро ще видим и скок в цената на XRP.

Да те поставят редом с Биткойн като легитимна инвестиция е добър знак за всяка криптовалута. ADA и BNB са активи, които според анкетата на Ран Нойнер, ще имат надеждни случаи на употреба в бъдеще.

Binance вече се доказва като мощен играч в света на криптовалутите. Плюс това, BNB се превръща в по-ефективна и полезна монета, тъй като компанията продължава да изкарва нови функции.

Любителите на многопластовия протокол Cardano трябва да бъдат развълнувани да видят ADA, изброен сред активите с такъв огромен потенциал за масово приемане. Според много експерти, Cardano е един от най-амбициозните проекти в пространството.

Научният подход на екипа на Cardano ги поставя над всички конкуренти и им дава значително предимство по отношение на убеждаването на скептиците, че блокчейн е бъдещето.

Разбира се, резултатите от интернет анкетата могат да бъдат подправени от редица различни фактори. Но ако сте инвестирали в една от монетите, изброени от Нойнер, трябва да го считате за добър знак. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе