Защо един адрес е отговорен за 50% от BCH транзакциите?

в Крипто
Loading...

Един-единствен адрес е отговорен за повече от половината транзакции в Bitcoin Cash (BCH) през последния месец.

Това твърди Twitter публикация от @IamNomad, направена на 5-ти май.

Според Bitcoin Cash Block Explorer, тайната сметка е направила повече от 587,000 транзакции, откакто е стартирала дейността си на 8-ми април тази година.

Много от транзакциите са за частични суми от BCH и се правят редовно, като в секунда се появяват три до четири нови транзакции.

Като цяло, адресът е получил $ 22,763.06 (80.981 BCH) по време на писане на статията и е изпратил $ 21,546 (76.654 BCH), оставяйки го с баланс от $ 1,216.36 (4.327 BCH).

От създаването на сметката, целият BCH блокчейн е обработил 1.17 милиона транзакции – като около половината идват от гореспоменатия портфейл. Честотата на транзакциите може да подскаже, че някой се опитва да увеличи броя на транзакциите, за да накара мрежата да изглежда много по-натоварена, отколкото всъщност е, както отбеляза един коментатор.

Друга теория е, че минималните транзакции се извършват като тест, потенциално за игра, като разработчиците се възползват от ниските такси на BCH.

Bitcoin Cash е една от петте най-големи криптовалути, според CoinMarketCap.

Хард форк на алткойна е насрочен за 15-ти май, с промяна на кодовете и поверителността, за да се подобри сигурността и мащабируемостта. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе